Lebee Η φαντασία αντεπιτίθεται

Lebee Lebee

Στις 2 Απριλίου 2017, ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Γιώργος Δ. Λεμπέσης θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά έναν μαγικό χαρακτήρα που υπόσχεται να φέρει ξανά τη φαντασία και την παιδικότητα στη ζωή μας. Ο λόγος για τον Lebee, ένα φανταστικό ήρωα από μια φανταστική χώρα όπου φανταστικά πλάσματα φαντάζονται ένα φανταστικό κόσμο.

Ένα ολόκληρο σμήνος από μέλισσες ακονίζει τα κεντριά του και ετοιμάζεται να επιτεθεί σε ολόκληρη τη χώρα, μοιράζοντας γενναιόδωρα τσιμπήματα... φαντασίας σε μικρούς και μεγάλους!

Ο Lebee είναι το alter ego του δημοφιλούς συγγραφέα της Ψαρόσουπας, του Κόσμου της Τζίνας, των Ανωηρώων και πολλών άλλων βιβλίων, αλλά ταυτόχρονα είναι και κάτι πολύ περισσότερο: Είναι ο πρεσβευτής της παιδικότητας και της φαντασίας που τη χαρακτηρίζει, σε ένα κόσμο όπου οι ενήλικες αξίες δείχνουν να παίρνουν το πάνω χέρι. Είναι ο Συνήγορος της Ανεμελιάς, ο Λόγιος του Παραλόγου, ο Πρόξενος της Σκανταλιάς, ο χαρακτήρας που θα μας θυμίσει τι σημαίνει να ζεις σε ένα κόσμο όπου τα πάντα είναι πιθανό να συμβούν.

Μαζί με τον αφοσιωμένο στρατό του από εργατικές αλλά σκανταλιάρες μέλισσες, καταφθάνει ασταμάτητος και δε θα σταματήσει μέχρι να καρφώσει ξανά ένα χαμόγελο σε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, που θα βρεθούν στο δρόμο του. Η πρώτη του εμφάνιση θα γίνει στο βιβλιοπωλείο Ιανός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, όπου ο Γιώργος Δ. Λεμπέσης θα παρευρίσκεται ως τιμώμενος συγγραφέας των εκδόσεων Ψυχογιός. Η εμφάνισή του αναμένεται πέρα για πέρα εντυπωσιακή, ενώ την ίδια μέρα το φανταστικό του σμήνος θα ξεχυθεί και στο διαδίκτυο με τη μορφή του www.lebee.gr.

Είμαστε έτοιμοι να βάλουμε ξανά τη φαντασία στη ζωή μας; Είτε ναι είτε όχι, υπάρχει ένα κεντρί μιας από τις μέλισσες του Lebee για όλους! Ανυπομονούμε να τσιμπηθούμε!
www.lebee.gr
Για απορίες και περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκθεση εικόνων