2o Mαρούσι Jazz Festival

To Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016, πάντα κοντά στον πολιτισμό, τις τέχνες και τους νέους ανθρώπους, διοργανώνει το 2ο MAROUSSI JAZZ FESTIVAL στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο, το Σάββατο 2 Ιουλίου.

Ένα Φεστιβάλ της Jazz που διοργανώνεται για δεύτερη φορά στο Μαρούσι, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε στην προηγούμενη διοργάνωση, και που ακολουθεί ευρωπαικά πρότυπα, αφού ξεκινάει από νωρίς το απόγευμα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00 και τα γρουπ ξεκινάνε στις 19.00 με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών της ελληνικής jazz μουσικής σκηνής. Φέτος στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι: NIKOLAS ANADOLIS TRIO ♦ LAB BAND ♦ DEPY SAKELLARIOU QUARTET ♦ KONTRAFOURIS BABY TRIO ♦ YFG - YIORGOS FAKANAS GROUP. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει η Ντέπη Σακελλαρίου.

Τα τελευταία χρόνια έχει καταγραφεί μεγάλη άνθιση των συγκροτημάτων της Jazz στην χώρα μας, ως συνέπεια του ολοένα και αυξανόμενου κοινού, με τα Jazz Festival να αποτελούν μία ιδανική λύση ψυχαγωγίας.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 2 Ιουλίου από τις 18:00 που ανοίγουν οι πόρτες στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο, για μία αξέχαστη μουσική συναυλία στους λάτρεις της jazz και όχι μόνο.

www.festivalmaroussi.gr

http://facebook.com/festivalmaroussi

http://twitter.com/festivalmaroussi