20 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης

Από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2016, στο «Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς», το «Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου.

Το τριήμερο θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο παραμύθια για «Δυναμικές γυναίκες» που είναι και η θεματική των αφηγήσεων της φετινής χρονιάς σε όλο τον κόσμο. Εκδήλωση θα γίνει και στη Λιβαδειά, με συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών «Ζαγαρά».

Παρουσίαση βιβλίου: «Γυναίκες έξυπνες και θαρρετές».
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στο «Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς», θα παρουσιαστεί την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 18:00 το βιβλίο της Μαρίας Βλαχάκη «Γυναίκες έξυπνες και θαρρετές», που περιλαμβάνει παραμύθια από την παγκόσμια προφορική παράδοση για γυναίκες που έχουν ρόλο ενεργό και παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους.
Αφηγήτριες θα αφηγηθούν τρία παραμύθια από το βιβλίο.

Η είσοδος σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις του τριημέρου είναι ελεύθερη.

Γενικές Πληροφορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΜΥΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ
«Το Σπίτι των Παραμυθιών»
Ιωσήφ των Ρογών 11, Ακρόπολη, Αθήνα. ΤΚ 117 43
«Γιορτή Παραμυθιών»
Κορησσία, Κέα, ΤΚ 84002, Κυκλάδες / ΤΗΛ: +30 210 4313332, FAX: +30 210 4313322
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Web site: www.e-mythos.eu