Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στο Black Duck

Το Black Duck υποδέχεται φέτος τις Απόκριες και διοργανώνει τα πιο κεφάτα parties της Αθήνας! Οι διάσημες «Πάπιες» της πόλης μεταμφιέζονται και καλούν τον κόσμο να ντυθεί στα κόκκινα και να διασκεδάσει μαζί τους.

Την Παρασκευή 4 & 11 Μαρτίου, από τις 21.30 και μετά, οι «Μαύρες Πάπιες» της Αθήνας διοργανώνουν το Rhythm & Duck! Το in-house group, The Black Ducklings, προσκαλεί τους λάτρεις της latin μουσικής να φορέσουν το πιο λαμπερό τους χαμόγελο και να διασκεδάσουν, χορεύοντας σε ζωηρούς ελληνικούς και ξένους latin ρυθμούς.

Μαζί με τις «Μαύρες Πάπιες», το ίδιο το Black Duck μεταμορφώνεται σε Miss Cherry Pie's Rhythm Lounge! Το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς, 12 Μαρτίου, στις 22.00, η Miss Cherry Pie (Μαριάντζελα Σαλίχου) των Athens Lindy Hop, της ομάδας που έφερε για πρώτη φορά το swing χορό στην Αθήνα, επιλέγει υπέροχες μουσικές με τους πιο έντονους ρυθμούς, ανεβάζοντας το κέφι και τη διάθεση στο κόκκινο!

Φέτος τις Απόκριες, το Black Duck φιλοξενεί τα πιο απολαυστικά parties και υπόσχεται στους κατοίκους της πόλης τις πιο ξεχωριστές βραδιές, με ατελείωτο χορό!

Γενικές Πληροφορίες

  • Black Duck Multiplarte – Ντόρα Ρίζου
  • Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
  • Χρήστου Λαδά 9α, 10561,
  • Αθήνα Τηλ. 210 3234760
  • www.blackduck.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.