25 χρόνια Γιατροί Χωρίς Σύνορα - Επετειακές εκδηλώσεις στην Τεχνόπολη

Το Ελληνικό Τμήμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα συμπληρώνει 25 χρόνια δράσης και μας καλεί να μοιραστούμε τις ιστορίες των ανθρώπων που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των ανθρωπιστικών κρίσεων όλα αυτά τα χρόνια, με μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τις 18 έως τις 22 Νοεμβρίου.

25 χρόνια γεμάτα εμπειρίες, προκλήσεις, αγωνίες, νίκες αλλά και απώλειες από τον πόλεμο στο Ιράκ και την επιδημία Έμπολα στη Δυτική Αφρική, στο σεισμό της Αϊτής και στην προσφυγική κρίση του σήμερα. Προσωπικές, ανέκδοτες και βαθιά ανθρώπινες ιστορίες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα ξεδιπλώνονται και αποκαλύπτονται για πρώτη φορά στο κοινό μέσα από έκθεση φωτογραφίας, προβολή ντοκιμαντέρ, ανοιχτές συζητήσεις και ενημερωτικές παρουσιάσεις.


Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση-ξενάγηση στους χώρους της έκθεσης για τους εκπροσώπους του Τύπου και των ΜΜΕ.

Για συνεντεύξεις και δημοσιογραφικό υλικό, επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στα παρακάτω στοιχεία:
Δημήτρης Ρουμπής
Υπεύθυνος Τύπου
Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Ελληνικό Τμήμα
Τηλ. +30 210 5 200 500 (εσωτ.109), κιν. +30 6936699142
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.