Εργαστήρια θεατρικής έκφρασης στο Politheatro

Αφίσα, Εργαστήρια θεατρικής έκφρασης Αφίσα, Εργαστήρια θεατρικής έκφρασης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα εργαστήρια θεατρικής έκφρασης στο Politheatro! Το Politheatro διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά εργαστήρι θεατρικής έκφρασης για ενήλικες! Από το μήνα Οκτώβριο θα λειτουργήσει καινούργιο τμήμα ενηλίκων.

Τα εργαστήρια , που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία ήδη από το ξεκίνημα τους , συνεχίζουν τις δραστηριότητες τους στην πόλη των Ιωαννίνων καθοδηγούμενα πάντα από έμπειρους και καταξιωμένους ηθοποιούς, σκηνοθέτες, παιδαγωγούς θεάτρου και χοροδιδάσκαλους.
Οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν το μήνα Οκτώβριο στο θέατρο Πολυθέαμα.

Θεατρικό εργαστήριο για άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα.

 

Διδάσκουν:

  • ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΚΟΓΚΟΣ (ηθοποιός ,σκηνοθέτης) : Υποκριτική – Ορθοφωνία - Στοιχεία σκηνοθεσίας – Σωματική έκφραση
  • ΛΙΩΛΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (ηθοποιος): Θεατρική παιδεία – Αυτοσχεδιασμός
  • ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗ (χοροδιδάσκαλος) : Ρυθμική (Μουσικοκινητική αγωγή) - Δημιουργική κίνηση – Σύγχρονος χορός

Θα λειτουργήσει επίσης τμήμα προετοιμασίας για υποψήφιους δραματικών σχολών.

Το θέατρο είναι η αντανάκλαση της ψυχής μας
είναι η έκφραση του παιδιού που κρύβεται μέσα μας.
Το θέατρο είναι το ζωτικό ψεύδος που μας κρατάει
ζωντανούς και δημιουργικούς.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα
τηλ.: 2651003492 – 6955416236
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Politheatro Ioannina

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 3, Τ.Κ. 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλέφωνα: 2651003492- 6955416236
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα:

Θοδωρής Γκόγκος
Γεννήθηκε στα Γιάννενα όπου και μεγάλωσε. Τελείωσε την Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και για δέκα χρόνια συνεργάζεται με το Εθνικό Θέατρο και συμμετέχει σε πλήθος παραστάσεων, καθώς και με θιάσους του ποιοτικού θεάτρου.
Σκηνοθέτης και παραγωγός είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του «Θεάτρου Διαδρομή» και των «Θεατρικών Διαλόγων» όπου είχε την καλλιτεχνική διεύθυνση.
Την τελευταία δεκαετία ζει μόνιμα στα Γιάννενα οπού συνεργάζεται με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων καθώς και με πολιτιστικούς οργανισμούς της Άρτας και της Θεσπρωτίας.
Είναι δε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Πολυθεάτρου με σημαντική προσφορά στον πολιτισμό και το θέατρο της πόλης των Ιωαννίνων.

Τσιτσιγιάννη Φωτεινή
Γεννήθηκε στη Λάρισα και ζει στα Ιωάννινα εδώ και 15 χρόνια.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Αθηνών το 1989. Αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού "Μοριάνοβα - Τράστα",Αθήνα, το 1993.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων Μουσικοκινητικής Αγωγής, Δημιουργικής κίνησης, τεχνικής Κλασικού και Σύγχρονου χορού.
Έχει χορέψει με τις ομάδες σύγχρονου χορού Κατερίνας Παυλάκη,Χριστίνας Κλεισιούνη, Σοφίας Σμαίλου.
Έχει λάβει μέρος, ως χορεύτρια, στην Τελετή Έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων 2004,υπό την καθοδήγηση της χορογράφου Αποστολία Παπαδαμάκη.
Διδάσκει Μουσικοκινητική Αγωγή, Δημιουργική κίνηση, Κλασικό και Σύγχρονο χορό.