«Ναύπλιο – Artiva 1ο Band Festival»

Αφίσα, 1ο Band Festival Αφίσα, 1ο Band Festival

Η ARTIVA Cultural Management & Advertising υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ διοργανώνει το «ΝΑΥΠΛΙΟ – ARTIVA 1ο Band Festival» που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 24 έως 26 Απριλίου 2015.

Το Ναύπλιο, με τη διατηρητέα αρχιτεκτονική φυσιογνωμία και τα 2 ενετικά κάστρα που το πλαισιώνουν, την Ακροναυπλία και το Παλαμήδι, είναι ίσως η πιο γοητευτική πόλη της Πελοποννήσου. Η περιήγηση στην παλιά πόλη ανάμεσα σε αναπαλαιωμένα αρχοντικά, η λιθόστρωτη πλατεία Συντάγματος που θυμίζει έντονα ιταλική piazza όπου βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βουλευτικό που στέγασε το πρώτο κοινοβούλιο του ελεύθερου ελληνικού κράτους και το Τριανόν -παλιό τζαμί, αποτελούν σημεία αναφοράς της ρομαντικής αυτής πόλης. Βαρκάδα στο Μπούρτζι, με το ομώνυμο ενετικό φρούριο, περίπατος στην Αρβανιτιά δίπλα στη θάλασσα βόλτες στα γραφικά σοκάκια και τα ταβερνάκια είναι ελάχιστες απο τις επιλογές που προσφέρει αυτή η πανέμορφη πόλη στον επισκέπτη.

Το Φεστιβάλ

Στο φεστιβάλ δικαίωμα συμμετοχής έχουν Φιλαρμονικές μπάντες των Δήμων ή ανάλογες μπάντες, συλλόγων και φορέων πολιτιστικής δράσης.

Επίσης:

  • Cοncert Bands (Συμφωνικές ορχήστρες και μπάντες)
  • Big Bands
  • Μουσικοκινητικά σχήματα
  • Ορχήστρες Ποικίλης Μουσικής (jazz bands, latin bands, folklor bands κ.α.)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την
ARTIVA – Cultural Management & Advertising
Παπανικολάου 22, 21100, Παλιό Ναύπλιο
τηλ. 2752400488 – 6936774018, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.