Βραδιές του Σεπτέμβρη στο μοναδικό σκηνικό της «Αποβάθρας» του Τρένου

Βασίλης Γισδάκης Βασίλης Γισδάκης

Βραδιές του Σεπτέμβρη στο μοναδικό σκηνικό της «Αποβάθρας» του Τρένου την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9.30 μ.μ. με τους Βασίλης Γισδάκης & Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9.30 μ.μ. Swing Party με τους Patrick & Natasha.

Στον απόηχο του καλοκαιριού, ελάτε να περάσουμε τις βραδιές του Σεπτέμβρη στο μοναδικό σκηνικό της «Αποβάθρας», δίπλα στα διατηρητέα, φωτισμένα βαγόνια του Τρένου, με δροσερά κοκταίηλς και ελαφρύ φαγητό, στη γοητεία του πυκνοφυτεμένου χώρου. Εκλεκτοί μουσικοί, σε έκτακτες εμφανίσεις, μας προσγειώνουν ομαλά πίσω στους ρυθμούς της πόλης.
Έντεχνα ελληνικά και ξένα κομμάτια, κινηματογραφικές και θεατρικές μουσικές, τραγούδια απ' όλο τον κόσμο, τζαζ και καμπαρέ μας ταξιδεύουν ευχάριστα στον χώρο και τον χρόνο.

Οι προτάσεις μας για φαγητό... φευγάτα μπιφτεκάκια και κοτομπουκιές του σταθμάρχη!

Η «Αποβάθρα» λειτουργεί καθημερινά από τις 8.00 μ.μ. (εκτός Κυριακής & Δευτέρας)
Γενική είσοδος τις ημέρες των live 5 €
Μπύρα 3,5 € / Ποτό από 5,5 € / Φαγητό από € 4,5
ΔΩΡΕΑΝ PARKING – FREE WI-FI

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
(10΄ με τα πόδια από τη στάση Μετρό «Κεραμεικός»)
τηλ: 210-5298922
www.totrenostorouf.gr
www.facebook.com/ToTrenoStoRoufRailwayCarriageTheater

Παραγωγή: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΑΝΑ
Συγγρού 29, 117 43 Αθήνα / τηλ. 210 9237076 / fax 210 9240108 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

έκτακτα events...

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, 9.30 μ.μ.
Βασίλης Γισδάκης & Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου
"Όταν δεν ονειρεύομαι...τραγουδώ"

Γεννημένος τραγουδιστής, ο Βασίλης Γισδάκης ξέρει να βρίσκει τις ιδανικές αναλογίες και τους ρυθμούς μιας μουσικής παράστασης, να δημιουργεί τις κατάλληλες εντάσεις στην κατάλληλη στιγμή, να κεντρίζει το ενδιαφέρον του ακροατή.
Ο τελευταίος μαθητής και συνεργάτης του Μάνου Χατζιδάκι ερμηνεύει στην "Αποβάθρα" του Τρένου στο Ρουφ, τραγούδια για την αγάπη, τον έρωτα, τον χρόνο που περνά και για ό,τι λαχταράμε και εκφράζουμε μέσα απ' τα τραγούδια μας, σε τούτη τη χώρα.
Γνωστές οι αξιόλογες μουσικές του συμπράξεις με τη Μαρία Φαραντούρη, την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τη Σωτηρία Λεονάρδου, τη Σαββίνα Γιαννάτου και τόσους άλλους ξεχωριστούς συνθέτες, στιχουργούς, μουσικούς και τραγουδιστές.
Με την αφηγηματικότητα και παραστατικότητά του, μα πάνω απ' όλα με τη φωνή και την παρουσία του στη σκηνή, έχει κερδίσει ακόμη και το πιο απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό.
Στο εν λόγω πρόγραμμα, με οδηγό τα σημεία αναφοράς της προσωπικής του δισκογραφικής διαδρομής και τη συνεργασία του με τον Μάνο Χατζιδάκι, ακροβατεί μεταξύ έντεχνου, ροκ, και ρεμπέτικου ρεπερτορίου και μας ξεδιπλώνει όλες τις μουσικές του πτυχές.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην παρουσίαση νέων τραγουδιών, που αποτελούν μέρος της καινούριας δισκογραφικής συνεργασίας του με τον συνθέτη Δαμιανό Πάντα, που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Τον συνοδεύει στο πιάνο, τα φωνητικά και το τραγούδι η Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου, ερχόμενη από την ιδιαίτερή της πατρίδα, την Κύπρο, με παρακαταθήκη τη μουσική μας παράδοση -και όχι μόνο . Η Μικαέλλα γράφει μουσική για θεατρικές παραστάσεις, συμμετέχει στη δισκογραφία, ερευνά και διδάσκει, διαγράφοντας μια προσεγμένη πορεία στο μουσικό γίγνεσθαι, με βάση την ποιότητα και την αισθητική.

  • Βασίλης Γισδάκης τραγούδι, κιθάρα
  • Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου τραγούδι, πιάνο, κανονάκι
  • Συμμετέχει ο συνθέτης Δαμιανός Πάντας

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014, 9.30 μ.μ.
Swing Party με τους Patrick & Natasha!
"Murder on the Orient Express"

Swing Party με τους Patrick & Natasha

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου αν θέλετε να απολαύσετε ή και να χορέψετε στους ρυθμούς του swing, παρέα με τους Patrick & Natasha, το κινηματογραφικό σκηνικό της "Αποβάθρας" του Τρένου στο Ρουφ είναι το τέλειο περιβάλλον.Το πάρτυ έχει ως θέμα την ταινία ''Murder on the Orient Express'' της Agatha Christie, οπότε μην ξαφνιαστείτε αν δείτε να χορεύει δίπλα σας ο Ηρακλής Πουαρό ή κάποιος από τους υπέροχους πρωταγωνιστές της ταινίας.
Από το party δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι "The Dead Hoofers", ίσως η μοναδική swing μπάντα στην Ελλάδα, που παίζει ζωντανά για τους χορευτές. Μαζί τους και ο Dj George Apostolas.

Οι "The Dead Hoofers" είναι ένα μουσικό σχήμα που αναβιώνει τη Swing μουσική των δεκαετιών του 1930 και 1940. Το ρεπερτόριό τους αποτελείται από συνθέσεις που έχουν ερμηνεύσει οι Count Basie, Benny Goodman, Charlie Christian, Louis Armstrong, Lester Young, Billie Holiday, Peggy Lee κ.α.

  • Λευτέρης Δερλός σαξόφωνο, ενορχήστρωση
  • Ρόλυ Flapper Γιαμοπούλου τύμπανα
  • Τατιάνα Μιχαηλίδου φωνή
  • Σταύρος Καρτάκης κιθάρα
  • Δημήτρης Παρτσακλός κοντραμπάσο

Γενική είσοδος 4 €

Διοργάνωση ART Variations
Χορηγός Επικοινωνίας Milk & Chocolate www.milkandchocolate.net

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.