«Εύα Σικελιανού, το ιδανικό μιας ζωής και η Δελφική Ιδέα»

Εύα Σικελιανού Εύα Σικελιανού

O πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» φιλοξενεί την Διδάκτορα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρία Αθανασιάδου, σε μια διάλεξη αφιερωμένη στην Εύα Σικελιανού. Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:30 και με είσοδο ελεύθερη.

Την αδιάψευστη μαρτυρία της αιώνιας νεότητας του ελληνικού πνεύματος, που τους κραδασμούς του αφουγκράστηκαν η Εύα και ο Άγγελος, στην υπέροχη συζυγία τους, σε μια σταυροφορία για την αφύπνιση της συνείδησης των νεοελλήνων σε ό,τι γνήσια ελληνικό, για την ανάδειξη και αξιοποίηση των πηγών του ελληνικού πολιτισμού, με έμφαση την αρχαία τραγωδία.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πληροφορίες
ΔΙΑΛΕΞΗ
της Διδάκτορος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών,
Μαρίας Αθανασιάδου με θέμα:
«ΕΥΑ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ, το ιδανικό μιας ζωής και η Δελφική Ιδέα»

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 19:30
Είσοδος Ελεύθερη

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr
*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.