Θεατρική ομάδα Difunta Correa

Ένας καλλιτέχνης καλείται ν' ανοίξει τα χαρτιά του, το εργαστήρι του, να μιλήσει για το σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύει και που δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει: το μυθιστόρημα για το οποίο ψάχνει την τελευταία σκηνή, την ταινία που βρίσκεται στο στάδιο των γυρισμάτων, το ποίημα από το οποίο λείπει ακόμα μια λέξη.

Μετά από τους Γ. Τσεμπερόπουλο, Β. Αλεξάκη, Α. Κορτώ, Έ. Λυγίζο, Τ. Πατρίκιο, Στ. Αθανασίου, Γ. Καλαβριανό, Π. Μάρκαρη, Ά. Δανέλλη, Π. Ριβέλλη, Χρ. Χρυσόπουλο και τη συλλογικότητα της «Εφημερίδας των Συντακτών», η επιτυχημένη σειρά συναντήσεων συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά.

Για το πρώτο εργαστήρι της καινούργιας σεζόν, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, η νεοσύστατη θεατρική ομάδα Difunta Correa, που ίδρυσαν οι ηθοποιοί Νίκος Καμόντος και Ρηνιώ Κυριαζή με τον δραματουργό Νίκο Φλέσσα και μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου — Άρη Αρμαγανίδη (Blitz), Αγγελική Παπαθεμελή (Pequod), Βάσια Χρήστου — θα μιλήσει για το « making-off » της παράστασης Βρώμικες Λέξεις: για συνεργασία, πρόβες, συλλογική δημιουργία, για το Δόγμα του Σοκ της Naomi Klein ως πηγή έμπνευσης, για την αναζήτηση μιας γλώσσας ικανής να αντικατοπτρίζει τη βαρβαρότητα της πιο σύγχρονής μας ιστορίας.

Τετάρτη 30/10, 21:00, είσοδος ελεύθερη

Πρόσκληση στο εργαστήρι του δημιουργού θεατρική ομάδα Difunta Correa

[Η παράσταση Βρώμικες Λέξεις ανεβαίνει στο ΚΕΤ από τις 25 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2013.]

Πολυχώρος
Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α
11361 Κυψέλη, Αθήνα
Τ : 213 00 40 496
κ : 69.45.34.84.45
e : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://polychorosket.gr/
FB : www.facebook.com/kentron.el
Flickr : http://www.flickr.com/photos/79921428@N03

Πρόσκληση στο εργαστήρι του δημιουργού θεατρική ομάδα Difunta Correa
Τετάρτη 30/10, 21:00, είσοδος ελεύθερη
Πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων:
Λεωφορεία (στάση Καλλιφρονά): 054, 608, 622, Α8, Β8
Τρόλεϊ (στάση Καλλιφρονά): 3, 5, 11, 13, 14
Τρόλεϊ (στάση Πλατεία Κυψέλης): 2, 4
ΗΣΑΠ στάσεις: Άγιος Νικόλαος (10 λεπτά με τα πόδια)

Έκθεση εικόνων