Bob Theatre Festival 2013

Το μοναδικό φεστιβάλ νεανικού θεάτρου Bob Theatre επιστρέφει, και φέτος, για 6η συνεχόμενη χρονιά! Πρεμιέρες, μετακλήσεις από το εξωτερικό, stand-up comedy, αυτοσχεδιασμός, ο διαγωνισμός Scratch Night και φυσικά οι καλύτερες νεανικές παραστάσεις της χρονιάς έρχονται 15-19 Μαΐου στο BIOS.

Φέτος, μετά την πετυχημένη μετάκληση της παράστασης Translunar Paradise το 2012, το Bob Theatre Festival προσκαλεί μια ξεχωριστή παράσταση από το εξωτερικό! Ο βραβευμένος Δανέζικος θίασος Out of Balanz παρουσιάζει την παράσταση Posthumous Works.

Ένα απολαυστικό και ξεκαρδιστικό one man show με τον Troels Hagen Findsen (που είδαμε στην παράσταση Unmythable το Φεβρουάριο στο BIOS), ο οποίος, θρηνώντας για την απώλεια του ποδηλάτου του, μας παρασύρει στο ταξίδι της ζωής του, με το οποίο απέσπασε και το Best male performer award στο BE theatre Festival του 2010.

Για άλλη μια χρονιά περισσότεροι από 3.000 θεατές θα συρρεύσουν στο Bob Theatre Festival κάνοντάς το και πάλι το σημαντικότερο θεατρικό γεγονός της ανοιξιάτικης Αθήνας.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!