Δεκαήμερο φεστιβάλ βιβλίων στο Booze

Το Booze Cooperativa, ο ιστορικός πλέον πολυχώρος του κέντρου της Αθήνας και το Etage Litteraire, ένας χώρος αποκλειστικά αφιερωμένος στο βιβλίο, ανακοινώνουν επισήμως την έναρξη του ανοιξιάτικου φεστιβάλ βιβλίου που θα φιλοξενηθεί από τις 21 έως τις 30 Μαΐου στον χώρο της στοάς του Booze.


Μια ανοιξιάτικη γιορτή βιβλίου, φτιαγμένη με αγάπη για το πνεύμα και την καλλιέργεια, έρχεται να ορθώσει το ανάστημα της απέναντι στην ηθική και πνευματική αποσύνθεση που διέπει τις μέρες μας. Μια γιορτή με πολλά βιβλία, συζητήσεις, δρώμενα, που φιλοδοξεί να δώσει ζωή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με οδηγό το βιβλίο, την ποίηση, τη λογοτεχνία, το δοκίμιο, την επιστήμη, την τέχνη. Συνοδοιπόροι, οι μεγαλύτεροι εκδοτικοί οίκοι, σε ένα μεγάλο φεστιβάλ αφιερωμένο στο βιβλίο και στον αναγνώστη.

Ελάτε λοιπόν, να ανοίξουμε μαζί ένα βιβλίο, να ξεφυλλίσουμε τα φρεσκοκομμένα φύλλα του και να μυρίσουμε τη μυρωδιά από χαρτί κι από μελάνι, που θα κατακλύσει το χώρο. Ακόμη, ελάτε να ακούσετε απόψεις, να συζητήσουμε και να καλωσορίσουμε μαζί το καλοκαίρι, αποχαιρετώντας την άνοιξη, ποιητικά!

Ακολουθείστε μας διαδικτυακά για να μαθαίνετε τις τελευταίες εξελίξεις του φεστιβάλ, κάνοντας like στις σελίδες μας στο facebook:

www.facebook.com/booksbooze

www.facebook.com/etagelitterairebooze

Info:

Κύκλος λογοτεχνικών εκδηλώσεων & έκθεση βιβλίου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 21 έως 30 Μαΐου.

ΧΩΡΟΣ: Μεγάλη γκαλερί στοάς Booze Cooperativa & Etage Litteraire

ΕΙΣΟΔΟΣ: Ελεύθερη.

Etage Litteraire-Κέντρο Λογοτεχνικών Εκδηλώσεων

Kολοκοτρώνη 57-59, Αθήνα, 10560

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3240945 // 6984534359

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.etagelitteraire.com