En Lefko Pre Festival event με τον Sivert Hoyem

Στο πλαίσιο του En Lefko festival 2014, ο Εν Λευκώ 87.7 πραγματοποιεί ένα εφ' όλης της ύλης αφιέρωμα στους καλλιτέχνες που έχει φιλοξενήσει στο live stage του σταθμού. Από Τρίτη 10 Ιουνίου μπαίνουμε σε 5|25 pre festival week που θα κλιμακωθεί με ένα ιδιαίτερο pre festival event.

Ο γνωστός σε όλους μας από τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Madrugada, Sivert Hoyem θα εμφανιστεί αποκλειστικά για τους ακροατές του Εν Λευκώ 87.7 και κατόχους εισιτηρίων για το En Lefko Festival τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα για ένα special 5|25 live session! Οι κάτοχοι εισιτηρίων του Φεστιβάλ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με ένα απλό sms και οι τυχεροί θα παρακολουθήσουν από κοντά το live και τη συνέντευξη στην Κατερίνα Καφεντζή, τη Δευτέρα 16/6, λίγες μέρες πριν το En Lefko Festival στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

elf 2014 w posters50x70

Τα τρία stages

Στο Main stage του En Lefko Festival θα παρακολουθήσουμε τα μεγάλα ονόματα των δύο ημερών. Simple Minds, Boy George και οι υπόλοιποι θα εμφανιστούν μπροστά στο κοινό της κεντρικής σκηνής της Τεχνόπολης, για να μας ξεσηκώσουν.
Ανάμεσα στα live του Main stage, στο 5|25 stage τα «παιδιά του Εν Λευκώ», αγαπημένοι έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες που έχουν περάσει και από το Live Stage του Εν Λευκώ 87.7 από την αρχή των 5|25 live sessions το 2012 (που φέτος γιόρτασαν την 5η τους σεζόν).
Το Dance stage φέτος μετακομίζει στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Δ12 της Τεχνόπολης, ανανεωμένο και πιο πλούσιο, με ξένους και έλληνες djs, αλλά και video maping και ένα ιδιαίτερο installation show.

20/06 : Main Stage / Simple Minds / Hooverphonic / Karuan & Band / Dance Stage / Mike Simonetti (Italians Do It Better) / Bottin / Blue Lagoon / 5|25 Stage / Baby Guru / Wedding Singers / Egg Hell

 

21/06 : Main Stage/ Boy George / Gramatik / Nick Waterhouse / Dance Stage
Aeroplane / Alex Gopher / NTEIBINT / 5|25 Stage / Jessica 6 / Μαριέττα Φαφούτη / Angelika Dusk / Amani

Οι ακριβείς ώρες εμφάνισης θα ανακοινωθούν σύντομα.
Doors open 18:30


Τιμές εισιτηρίων
Μονοήμερα εισιτήρια 35 ευρώ (τιμή προπώλησης)
Διήμερα εισιτήρια 60 ευρώ
ΝΕΑ ΤΙΜΗ: εισιτήρια ανέργων 25 ευρώ (προπώληση μόνο στα Public)
Για παιδιά κάτω των 7 ετών είσοδος δωρεάν
Ειδική προσφορά για την αγορά 4 εισιτηρίων ή παραπάνω συνολική έκπτωση 10%
Εισιτήρια Ταμείου για την κάθε ημέρα του Φεστιβάλ 38 ευρώ

Σημεία προπώλησης: Public, Ιανός, βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, καταστήματα Seven Spots, Τεχνόπολις. Online: www.viva.gr– www.public.gr