Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2009 16:19

Πρόσκληση συμμετοχής στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ρόδου "ecofilms" (Προθεσμία 1/3/2009)

O Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Ροδίων και η εταιρεία Εικόνα & Περιβάλλον παρουσιάζουν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου + Εικαστικών Τεχνών Ρόδου "ecofilms" από 23-28 Ιουνίου 2009.

Mε την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νομ. Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου ΟΠΑAΔ, του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και της Κινηματογραφικής Λέσχης Ρόδου, και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Εικαστικών Τεχνών της Pόδου ECOFILMS θα πραγματοποιηθεί από 23 μέχρι 28 Iουνίου στις αίθουσες του Δημοτικού Θεάτρου, του Εθνικού Θεάτρου και στον θερινό κινηματογράφο POΔON, στη πόλη της Pόδου.

Το πρόγραμμα προβολών του Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει κινηματογραφικές ταινίες, ντοκυμαντέρ και μυθοπλασίας, με θέμα την οικολογία, πρωτότυπα οπτικοακουστικά έργα από όλο τον κόσμο, αφιερώματα και εκδηλώσεις.

Οι ταινίες διαγωνίζονται για τα διεθνή βραβεία του Φεστιβάλ που θα απονείμουν διεθνείς κριτικές επιτροπές και για τα 2 βραβεία κοινού που θα απονείμει η Kινηματογραφική Λέσχη Pόδου.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ταινιών: 1η Μαρτίου 2009

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και η Αίτηση Συμμετοχής στον δικτυακό τόπο www.ecofilms.gr

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε:
ECOFILMS FESTIVAL
Λασκάρεως 23
114 72 Αθήνα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.