Σάββατο, 14 Μαΐου 2016 13:29

Ακρόαση μονωδών για την παράσταση West Side Story

Η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής διοργανώνει ακρόαση για όλους τους ρόλους του musical του Leonard Bernstein, «West Side Story».

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι επαγγελματίες τραγουδιστές με εμπειρία στην όπερα ή το musical, άνετη σκηνική παρουσία και εμπειρία στο χορό.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 17 Μαΐου (μετά τις 16:00) και την Πέμπτη 19 Μαΐου (μετά τις 14:00) στην αίθουσα δοκιμών της Καμεράτα (ΜΑΔΟ), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21 Αθήνα) .

Για την ακρόαση οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρουσιάσουν:

•Ένα τραγούδι από musical

Ειδικότερα για τους ρόλους του Tony και της Μaria, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρουσιάσουν μόνο τα ακόλουθα τραγούδια:

• Tony: "Μaria"

• Maria: "I feel pretty"

και

"One hand, one heart"

Οι υποψήφιοι καλούνται να έρθουν στην ακρόαση με το μουσικό συνοδό τους, έχοντας μαζί τους βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία, σε δύο αντίτυπα.

Το τελικό πρόγραμμα των ακροάσεων θα διαμορφωθεί ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών και τις ανάγκες των υποψηφίων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ακρόαση, θα πρέπει να στείλουν email έως 14/5 με το ονοματεπώνυμό τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, για τη δήλωση της συμμετοχής τους, στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.