Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 18:25

Υποτροφίες σε 5 νέους χορηγεί ο Διεθνής Σκηνοθέτης - Χορογράφος Amadeo. (Casting 25/05/15)

Υποτροφία σε πέντε νέους άντρες με ευχέρεια στην κίνηση και ανοιχτό μυαλό, χορηγεί για το καλοκαίρι του 2015, ο διεθνής σκηνοθέτης χορογράφος -εμπνευστής του μιούζικαλ "Hair", παρασημοφορημένος από την Γαλλική Κυβέρνηση του Ζάκ Σιράκ και προσωπικός φίλος του Σταύρου Ξαρχάκου - Amadeo Barrios. Η νέα ακρόαση ειναι στις 25 Μαίου 2015.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο "L' atelier" του Amadeo σε συνεργασία με τη σχολή θεάτρου του στο Παρίσι, στην παραλιακή κοινότητα Κόκκινο Νερό της Λάρισας, από τις 22 Ιουνίου έως τις 10 Αυγούστου 2015.
Απευθύνεται σε νέους που αγαπούν το χορό, τη μουσική, το θέατρο, με ευχέρεια κίνησης και επιθυμούν να μάθουν πως να γίνουν καλύτεροι, τι είναι η επαγγελματική πειθαρχία, να εξελίξουν το επάγγελμα που έχουν επιλέξει και να αποκτήσουν διεθνή εμπειρία.
Οι επιτυχόντες θα λάβουν πλήρεις υποτροφίες που περιλαμβάνουν εισιτήρια μετ' επιστροφής, τη διαμονή τους στο Κόκκινο Νερό και 100euro ανά εβδομάδα για προσωπικά τους έξοδα.

Η ακρόαση για τους υποψήφιους θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαίου από τις 6 μέχρι τις 7.30 το απόγευμα, στο μουσικό χώρο επι της οδού Βύρωνος 19 και Λαπηθών στη Λάρισα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της σελίδας "The Lost Star Events" στο facebook ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για τις αιτήσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.