Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 11:46

Ακρόαση για χορευτές flamenco

Η ομάδα Danza Flamenca του Βασίλη Σκεπετάρη πραγματοποιεί audition το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011 για το ρόλο της Carmen και τους άλλους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ομώνυμης παράστασης όπου θα παρουσιαστεί σε γνωστό θέατρο της Αθήνας και επαρχίας σε συνεργασία με φιλαρμονική-ορχήστρα και μουσικούς flamenco.


Οι υποψήφιες για το ρόλο της Carmen θα πρέπει να είναι σε υψηλό χορευτικό επίπεδο flamenco και να έχουν ωραία σκηνική παρουσία.


Θα τους ζητηθεί να χορέψουν-αυτοσχεδιάσουν το κομμάτι Habanera από την Carmen του Bizet καθώς και τη χορογραφία όπου θα τους διδαχτεί εκείνη τη στιγμή.


Οι υποψήφιοι για τους άλλους ρόλους θα πρέπει να είναι σε μεσαίο/υψηλό επίπεδο flamenco όπου θα τους ζητηθεί να χορέψουν κομμάτι προετοιμασμένο της επιλογής τους, καθώς και τη χορογραφία που θα τους διδαχτεί εκείνη τη στιγμή.

Αποστολή αντιπροσωπευτικής φωτογραφίας και βιογραφικό όπου θα περιέχει μόνο σπουδές και εμπειρία στο flamenco έως 23 Σεπτεμβρίου στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες: 6936288066