Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 12:08

Προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού

Γράφτηκε από  Δ.Τ.

Στη Σχολή Θεάτρου «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη,η οποία έχει διαγράψει ήδη αξιοσημείωτη και πολυετή πορεία στη θεατρική εκπαίδευση, θα λειτουργήσει και φέτος Τμήμα Προετοιμασίας για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις της σχολής και του Υπουργείου Πολιτισμού όπου ξεκίνησαν και συνεχίζονται έως τέλος Μαΐου 2014.

Το Τμήμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν μία οργανωμένη προετοιμασία, ενώ ο στόχος είναι η ένταξη των νέων ανθρώπων στην θεατρική εκπαίδευση και η επιτυχημένη παρουσία τους στις εισαγωγικές εξετάσεις της σχολής και του Υπουργείου Πολιτισμού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, τραγουδιού και ποίησης, καθώς και δωρεάν σεμιναριακά μαθήματα με καθηγητές της σχολής, σαν γνωριμία με τις διαφορετικές προσεγγίσεις της θεατρικής τέχνης. Τα Μαθήματα αναλαμβάνουν καθηγητές της σχολής οι οποίοι έχουν μια ξεχωριστή πορεία στη θεατρική εκπαίδευση, καθώς και έμπειροι δάσκαλοι θεάτρου που δείχνουν δρόμους προσέγγισης της θεατρικής τέχνης με ένα σύγχρονο τρόπο.

δήλος

Το τμήμα προετοιμασίας της Σχολής Θεάτρου «δήλος» - Δήμητρα Χατούπη, περιλαμβάνει συνολικά: 128 ώρες διδασκαλίας, εκ των οποίων :

  • 82 ώρες Υποκριτική
  • 20 ώρες Μουσική
  • 20 ώρες Ποίηση
  • 6 ώρες Ιστορία Θεάτρου.


Επιπλέον προαιρετικά μαθήματα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, για όσο διαρκούν οι εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού.

Τα μαθήματα ξεκινούν τέλος Μαΐου-αρχές Ιουνίου 2014 και διαρκούν έως την έναρξη των εξετάσεων του Υπουργείου Πολιτισμού.
Εγγραφές- Αιτήσεις: έως τέλος Μαΐου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη γραμματεία της σχολής.
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 12.00-21.00

Σχολή θεάτρου «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη
Ελευσινίων 11, Μεταξουργείο, 10437, Αθήνα
T & F: 210-5203562
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.