Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 15:39

Παζάρι βιβλίου 150 εκδοτών στη Θεσσαλονίκη

Γράφτηκε από την 

Έχετε τη δυνατότητα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να επισκεφτείτε το μεγαλύτερο παζάρι βιβλίου που λαμβάνει χώρα αυτή τη περίοδο στη Θεσσαλονίκη. Έως τις 24 Δεκεμβρίου και ώρες 09.00 -21.00 καθημερινές και 09.00 - 20.00 τα Σάββατα.

Πιο συγκεκριμένα:
Αυτή τη φορά σε νέο χώρο, στην οδό Τσιμισκή 18 & Κομνηνών γωνία (στο κτίριο που στέγαζε τα πολυκαταστήματα Notosgalleries – ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ)

150.000 ΒΙΒΛΙΑ - 150 ΕΚΔΟΤΩΝ
ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ 0,50 ΕΥΡΩ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος με την συνεργασία 150 εκδοτικών οίκων θα προσφέρει ξανά στην Θεσσαλονίκη από τις 2 Νοεμβρίου έως και τις 24 Δεκεμβρίου 2013 χιλιάδες βιβλία σε μοναδικά χαμηλές τιμές.

Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει το κοινό πως διάφορες εκδηλώσεις ιδιωτικών ή μη φορέων που διοργανώνονται στην Θεσσαλονίκη αλλά και αλλού, δεν έχουν καμία σχέση με το σωματείο και τις εκδηλώσεις που αυτό διοργανώνει.

Γίνονται προσπάθειες με παραπλανητικό τρόπο να εμφανιστούν άλλες εκδηλώσεις ως συνέχεια των δικών μας όσον αφορά και τον αριθμό των συμμετοχών αλλά και την τιμή πώλησης των βιβλίων.

Πριν από λίγες μόνο ημέρες διοργάνωση στην πόλη της Θεσσαλονίκης διατυμπάνιζε πως διαθέτει περισσότερους από 500.000 !!! τίτλους βιβλίων, σε φθηνή τιμή (ο αριθμός είναι εξωπραγματικός δεν διέθετε παρά μερικές εκατοντάδες τίτλους βιβλίων).

Οι εκδηλώσεις του Επαγγελματικού Σωματείου για το 2013 στην Θεσσαλονίκη ήταν τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο στο εμπορικό κέντρο ΠΛΑΤΕΙΑ στην πλατεία Αριστοτέλους και τώρα από 2 Νοεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου 2013 στην οδό Τσιμισκή στο νούμερο 18 και Κομνηνών γωνία (στο κτίριο που στέγαζε τα καταστήματα NOTOSGALLERIES ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) με την συμμετοχή 150 εκδοτών με150.000 βιβλία απαντά στην οικονομική κρίση με διέξοδο πολιτισμού δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να προμηθευτεί πραγματικά ΦΘΗΝΑ ΒΙΒΛΙΑ για λίγες μόνο ημέρες.

Βιβλία 150 διαφορετικών εκδοτικών οίκων που η τιμή τους ξεκινάει από 50 μόλις λεπτά, όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες.
Το 60% των διαθέσιμων τίτλων έχει τιμή πώλησης από 50 λεπτά έως 4,5 ευρώ.
Σε αυτό το τεράστιο πλήθος βιβλίων είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά βιβλία που τον ενδιαφέρουν και που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα τα βρει σε τόσο χαμηλή τιμή.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ με δημόσιες συγκοινωνίες, με τις λεωφορειακές γραμμές 3,5,6,12,33,39,58,78 στάση πλατεία Αριστοτέλους.

Eυτυχία Δασκαλοπούλου

Σπούδασα Αρχαιολογία-Ιστορία της Τέχνης στο Α.Π.Θ. και είμαι τριτοετής φοιτήτρια στην Α.Ε.Α.Θ. στο Πρόγραμμα Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων. Παράλληλα φοιτώ και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (MBA-Management). Από το 2009 ασχολούμαι ενεργά με τη σύνταξη κειμένων που αφορούν την Τέχνη και τον Πολιτισμό.