Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 19:14

Future Library - Εκδηλώσεις Νοεμβρίου

Γράφτηκε από την 

Ένα σημαντικό γεγονός για τις δημόσιες και ιδιωτικές βιβλιοθήκες πρόκειται να λάβει χώρα στις 12, 13 και 14 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

 Μία δράση πολύ σημαντική για τα παιδιά, ένα τριήμερο εκδηλώσεων που στοχεύει να θέσει νέες βάσεις στον τρόπο που αξιοποιούνται οι βιβλιοθήκες και αυτό θα ξεκίνησει πρώτα από τους μικρούς μας φίλους.

Στις 12 & 13 Νοεμβρίου 2012, 8 δημόσιες και δημοτικές παιδικές Βιβλιοθήκες της Κεντρικής Μακεδονίας ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους και μέσα από ένα μαραθώνιο δημιουργικών εργαστηρίων και καινοτόμων δράσεων για παιδιά, μας ξανασυστήνονται!

Κατεβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα Δράσεων για Παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες  για το Future Library θα βρείτε στο διαδικτυακό τόπο Future Library 2012 ενώ για το «Future Library 2012: Μοιραζόμαστε τις ίδιες σελίδες. Ας μοιραστούμε ιδέες.» επισκεφτείτε τον ειδικό διαδικτυακό τόπο.

Σας προτρέπουν! Παρακάτω σας επισυνάπτω το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης!

Είστε όλοι καλεσμένοι!
Ελάτε να βάλουμε τις Βιβλιοθήκες στην καρδιά και τη ζωή των πόλεων!
Ελάτε να ακούσουμε και να μοιραστούμε ιδέες.

Eυτυχία Δασκαλοπούλου

Σπούδασα Αρχαιολογία-Ιστορία της Τέχνης στο Α.Π.Θ. και είμαι τριτοετής φοιτήτρια στην Α.Ε.Α.Θ. στο Πρόγραμμα Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων. Παράλληλα φοιτώ και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (MBA-Management). Από το 2009 ασχολούμαι ενεργά με τη σύνταξη κειμένων που αφορούν την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το Λούβρο στη Θεσσαλονίκη Ο Klimt στην Αθήνα »