Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 11:04

To "3rd Health Film Festival" θα μετατεθεί για την ερχόμενη άνοιξη

Γράφτηκε από τον 

"Καμιά φορά η ζωή έχει προβλέψει αναπάντεχα σενάρια τα οποία ούτε φανταζόμαστε". Με μια λιτή όσο και άμεση επιστολή επικοινωνησε μαζί μας η Κα Λουκία Ρικάκη για να μας ενημερώσει ότι λόγω προσωπικού θέματος Υγείας η διοργάνωση του Φεστιβάλ του Σεπτεμβρίου θα μετατεθεί για την ερχόμενη άνοιξη.

Το Σεπτέμβριο στο φιλόξενο χώρο του νοσοκομείου Σωτηρία οπού είχε προγραμματιστεί η φετινή διοργάνωση του τρίτου Φεστιβάλ ,θα φιλοξενηθούν οι προβολές της ταινίας που έφτιαξε η Λουκία Ρικάκη για ένα μοναδικό προτζεκτ, το "Σχεδιο Σωτηρια" που έγινε εκεί πέρσι το καλοκαίρι και της άνοιξε τα ματιά  - όπως χαρακτηριστικά αναφέρει - για τον μοναδικό αυτό χώρο http://sotiriaplan.blogspot.com/

Η Λουκία Ρικάκη για το Φεστιβάλ

"Η ενασχόληση μου με το Φεστιβάλ Υγείας μου έμαθε πολλά και μου έδωσε μοναδική δύναμη να αντιμετωπίσω αύτη τη προσωπική περιπέτεια γιατί έμαθα τόσα μέσα από τις περιπέτειες των άλλων και το πως στάθηκαν απέναντι σε τόσο σημαντικές δοκιμασίες της υγείας. Υπενθύμιζα στον εαυτό μου καθημερινά στο νοσοκομειο τι έκανε ο ένας και ο άλλος ήρωας και αυτό ειλικρινά μου έδινε απεριόριστη δύναμη Νομίζω ότι εκεί βρίσκεται και η δύναμη αυτού του Φεστιβάλ στη μοιρασιά των εμπειριών που μας μαθαινει τοσα για την αξια της ζωης και τη προσωπικη μας δυναμη".

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας στην αγαπητή Κα Ρικάκη να γυρίσει σύντομα κοντά μας και να πάνε όλα κατ' ευχήν! H συνεργασία που είχαμε μαζί της και με τους συνεργάτες της στο Φεστιβάλ Υγείας μας προσέφερε μια μοναδική εμπειρία και μας έμαθε πολλά!
Καλή δύναμη να έχετε ολόψυχα!

Οι συντελεστές και συνεργάτες του περιοδικού Artmagazine
Γιώργος Δρακάκης

Σπούδασα Γραφικές Τέχνες και Προγραμματισμό εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα ενώ έκανα ένα πολύχρονο πέρασμα απο μουσικές σπουδές. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με βασικό αντικείμενο την  κατασκευή πρότυπων και απαιτητικών εφαρμογών για το διαδίκτυο. Έχω διδάξει τις αρχές Ψηφιακού Ραδιοφώνου σε Ιδιωτικό ΙΕΚ και ειμαι ο σχεδιαστής/προγραμματιστής όλων των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας Artspot.