Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010 19:24

Ticketing System Vol.II

Γράφτηκε από  Δ.Τύπου

Σε μια εποχή τόσο δύσκολη έχουμε όλοι μας την ανάγκη να πάρουμε μια ανάσα. Όταν δε, η ανάσα αυτή έχει να κάνει και με τον πολιτισμό τότε είμαστε διπλά κερδισμένοι. Το Art magazine προσπάθησε και συνεχίζει να προσπαθεί να βοηθά τους φορείς του πολιτισμού και το κοινό του. Το τελευταίο επτάμηνο, το περιοδικό έχει διαθέσει περισσότερα από 700 εισιτήρια για μερικές από τις σημαντικότερες παραστάσεις στην Αθήνα και όχι μόνο! Κοινό και φορείς αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια με αποτέλεσμα πλέον να έχουμε καθημερινούς διαγωνισμούς για πολλαπλά θεάματα.

To «Ticketing System Vol II» προέκυψε γιατί θέλαμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο δίκαιοι στους διαγωνισμούς μας και η όλη διαδικασία για το περιοδικό, τον φορέα και τους νικητές να γίνεται παιχνίδι! Με την έναρξη αυτής της υπηρεσίας το Artmagazine.gr μπορεί να παρέχει προσκλήσεις για εκατοντάδες παραστάσεις ταυτόχρονα! Πιο αναλυτικά οι ενδιαφερόμενοι χρήστες-μέλη του Art magazine το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συντάξουν ένα σχόλιο στο αφιέρωμα-Δ.Τ. της παράστασης.

Το σύστημα αυτό, πρωτοπόρο για την Ελλάδα, έχει ενθουσιάσει και τους φορείς όπου πλέον εμπιστεύονται το περιοδικό και αντιλαμβάνονται πλήρως τις δυνατότητες του. Αν είστε φορέας και θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας!

Happy_people

Tips & Tricks

  • Οι διαγωνισμοί, όσο καιρό μένουν ανοικτοί κρατούν ενεργές τις συμμετοχές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν φορέας συμπληρώσει στο μέλλον αριθμό προσκλήσεων, τότε αυτόματα μπορεί να γίνει διαγωνισμός με όσους χρήστες έχουν δηλώσει ενδιαφέρον και δεν έχουν κερδίσει στις προηγούμενες κληρώσεις. Άρα αν σας ενδιαφέρει μια παράσταση και δεν κερδίσετε στον διαγωνισμό κάνετε υπομονή! Είστε αυτόματα συμμετέχοντες σε όποιον επόμενο που γίνεται για την ίδια παράσταση!
  • Προς το παρόν δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα να επιλέγει ο διαγωνιζόμενος την ημέρα που τον βολεύει για να παρακολουθήσει μια παράσταση, παρά μόνο αν υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά στην ανακοίνωση του διαγωνισμού για κάτι τέτοιο! Μια τέτοια δυνατότητα θα προστεθεί στο σύστημα μέχρι τα Χριστούγεννα του 2010 και βέβαια θα αποτελέσει την σφραγίδα του Ticketing System.
  • Μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή σε ποιους διαγωνισμούς έχετε λάβει μέρος, ποιοι είναι οι κωδικοί νίκης σας, που κερδίσατε και που χάσατε. Όλα με ματιά αφού συνδεθείτε στο περιοδικό στην δεξιά του στήλη Κερδίστε προσκλήσεις > (My status).
  • Είναι στην διακριτική ευκαιρία του νικητή για το αν θα χρησιμοποιήσει ο ίδιος ή κάποιος οικείος του τον μοναδικό κωδικό νίκης του, που αντιστοιχεί πάντοτε σε μια διπλή πρόσκληση. Η νίκη αντιστοιχεί σε ένα μοναδικό κωδικό για να μην μοιραζόμαστε τα προσωπικά στοιχεία των μελών μας με τους φορείς και για να μπορεί εύκολα κάποιος να παραχωρήσει την νίκη του σε τρίτο, απλά λέγοντας τον κωδικό του.
  • Κάθε μέλος μπορεί να συμμετέχει μόνο μια φορά σε κάθε διαγωνισμό. Ακόμα και αν γράψετε 5 σχόλια ως ένας χρήστης θα εντοπιστείτε από το σύστημα!
  • Ξεδιπλώστε το ταλέντο σας και αφήστε ένα έξυπνο σχόλιο. Μερικές φορές πιάνει!
  • Αν νικήσετε σε κάποιο διαγωνισμό, τότε να φροντίσετε να χρησιμοποιηθεί ο κωδικός σας. Σύντομα θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία ?penalty? όπου χρήστες που κέρδισαν και δεν παρευρέθησαν δεν θα συμμετέχουν για τις επόμενες 5 κληρώσεις του περιοδικού. Αν το φαινόμενο αυτό γίνει πάνω από τρεις φορές τότε δεν θα μπορεί ποτέ ξανά να πάρει μέρος ο συγκεκριμένος χρήστης σε κανέναν διαγωνισμό του Art magazine. Μην καίτε λοιπόν τον λογαριασμό σας και κυρίως μην στερείτε την ευκαιρία του θεάματος σε τρίτους που πραγματικά θα ήθελαν να βρίσκονταν στην θέση σας (σε αυτή του νικητή).

    Η διαδικασία του Penalty θα χρησιμοποιηθεί και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση διαπιστωθεί ότι ο χρήστης προσπαθεί να ξεγελάσει το περιοδικό, τον διαγωνισμό κλπ. Ειδικά, σε αυτή την περίπτωση ο γενικός αποκλεισμός στους διαγωνισμούς του περιοδικού είναι βέβαιος.
tick-mag
Το Art magazine γιορτάζει το νέο σύστημα διαγωνισμών με μια από τις καλύτερες κωμωδίες της χρονιάς και θα κληρώσει δεκάδες τυχερούς -για μια ημέρα μόνο. Λάβετε θέσεις, πάμε!
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι Βοn Jovi στην Ελλάδα Art Magazine's YouTube Channel »