Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 10:56

Art Magazine's YouTube Channel

Γράφτηκε από τον 

Το Art magazine αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κανάλι στο Youtube με σκοπό να ομαδοποιήσει και να συλλέξει βίντεο με καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Έτσι λοιπόν μέσα στο χάος της πληροφορίας που παρουσιάζει το Youtube, το Art magazine θα επιλέξει αυτά που έχουν να προσφέρουν γνώση και έμπνευση στο κοινό του.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι το Art Magazine θέλει να καλέσει σε αυτή την διαδικασία όλους τους φίλους του και να προτείνουν οι ίδιοι βίντεο που πιστεύουν ότι θα έπρεπε να υπάρχουν στο κανάλι. Μια τέτοια συλλογική προσπάθεια θα δημιουργήσει ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο για φοιτητές, απόφοιτους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες καλλιτέχνες.

Φανταστείτε ένα κανάλι με συγκεκριμένες κατηγορίες για τη ζωγραφική, φωτογραφία, γλυπτική κ.ο.κ. Καλλιτεχνικά αφιερώματα για κινήματα, βιογραφίες αλλά και μαθήματα πάνω σε Καλές ή Εφαρμοσμένες Τέχνες.

Μπορούμε από κοινού να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά μοναδικό και χρήσιμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τις προτάσεις σας και η ομάδα του Art magazine, αφού τις αξιολογήσει θα τις παρουσιάσει στο ηλεκτρονικό περιοδικό artmag.gr.

mag-yt

Ευχόμαστε να είμαστε η αρχή για κάτι πραγματικά σπουδαίο. Μια ψηφιακή βιντεοθήκη για τις Τέχνες!

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το νέο εγχείρημα του περιοδικού και θέλετε να ασχοληθείτε πιο εντατικά, παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας!

Mπορείτε να βρίσκετε το κανάλι μέσω του μενου ΧΡΗΣΙΜΑ > ΥOUTUBE CHANNEL ή απευθείας στο youtube στη διεύθυνση http://www.youtube.com/artmaggr
Γιώργος Δρακάκης

Σπούδασα Γραφικές Τέχνες και Προγραμματισμό εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα ενώ έκανα ένα πολύχρονο πέρασμα απο μουσικές σπουδές. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με βασικό αντικείμενο την  κατασκευή πρότυπων και απαιτητικών εφαρμογών για το διαδίκτυο. Έχω διδάξει τις αρχές Ψηφιακού Ραδιοφώνου σε Ιδιωτικό ΙΕΚ και ειμαι ο σχεδιαστής/προγραμματιστής όλων των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας Artspot.