Παρασκευή, 02 Απριλίου 2010 19:34

Tο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης δεν κλείνει!

Γράφτηκε από τον 

Πριν απο μερικές εβδομάδες έσκασε σαν βόμβα η είδηση του κλεισίματος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης μέσα απο δεκάδες Blogs αλλά και απο τον Δ.Ο.Λ ( www.in.gr )

Πιο συγκεκριμένα διαβάσαμε: "Να διακόψει τη λειτουργία του επ? αόριστον, λόγω οικονομικών δυσχερειών, αποφάσισε το ΔΣ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα του ΜΜΘ θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί κανονικά έως το Μάιο, αλλά από τον Σεπτέμβριο το κτίριο θα φιλοξενεί εκδηλώσεις, όχι όμως και δικές του μουσικές παραγωγές."

Μετά απο επισκεψη μας στην επίσημη ιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής διαβάζουμε επίσημα ότι:

Ο κ. Νίκος Αθηναίος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ο.Μ.Μ.Θ. υπέβαλλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή. Το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης συνεχίζεται και θα διαμορφωθεί μετά την αναμενόμενη επιχορήγηση από το ΥΠ.ΠΟ.Τ. Τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το Μέγαρο Μουσικής κλείνει ή διακόπτει την λειτουργία του είναι ανυπόστατα.

Τέλος καλό, όλα καλά(;)

 

Γιώργος Δρακάκης

Σπούδασα Γραφικές Τέχνες και Προγραμματισμό εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα ενώ έκανα ένα πολύχρονο πέρασμα απο μουσικές σπουδές. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με βασικό αντικείμενο την  κατασκευή πρότυπων και απαιτητικών εφαρμογών για το διαδίκτυο. Έχω διδάξει τις αρχές Ψηφιακού Ραδιοφώνου σε Ιδιωτικό ΙΕΚ και ειμαι ο σχεδιαστής/προγραμματιστής όλων των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας Artspot.