Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010 16:41

Art.directory: Κατάλογος Τεχνών & Πολιτισμού

Γράφτηκε από τον 
H Artspot, μετά την κοινότητα Τεχνών artspot.gr και το ηλεκτρονικό περιοδικό artmagazine.gr παρουσιάζει μια ακόμα πρωτοπόρα δραστηριότητα, το Art.directory.


To art.directory είναι ένας κατάλογος με όλους τους οργανισμούς, επιχειρήσεις αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των Τεχνών και του Πολιτισμού πανελλαδικά. Θα μπορούσε κάποιος εύκολα να το παρουσιάσει ως τον "χρυσό οδηγό" των Τεχνών στην Ελλάδα και τελικά αυτό ακριβώς είναι, όμως με μια απόλυτα ουσιαστική διαφορά. Οι εγγραφές και η παρουσίαση των στοιχείων θα γίνεται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες και οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στον λογαριασμό τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο κατάλογος αυτός έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται άμεσα για αλλαγές στοιχείων και να είναι έτσι μόνιμα ενημερωμένος!

Το art.directory προκειμένου να γίνει ακριβώς αυτό που οραματίζεται, δηλαδή ο απόλυτος κατάλογος Τεχνών & Πολιτισμού στην Ελλάδα, δίνει την δυνατότητα απολύτως δωρεάν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παρουσιάσουν την δραστηριότητά τους! Επιπλέον της δωρεάν καταχώρησης θα υπάρχουν ετήσιες συνδρομές που θα παρέχουν μοναδικές ευκαιρίες προβολής και με υπερβολικά χαμηλές τιμές, ώστε όλοι να μπορούν να γίνουν μέρος του art.directory και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη!
artdir-grab2
Το art.directory είναι ο πιο προσιτός και σύγχρονος τρόπος προβολής και σκοπεύει να βοηθήσει freelancer δημιουργούς και μεγάλες, μεσαίες και πολύ μικρές επιχειρήσεις ή οργανισμούς να παρουσιάσουν το έργο τους ακριβώς στο κοινό που στοχεύουν. Την ίδια στιγμή οι επισκέπτες του με μερικά κλικ θα μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες που στον αναλογικό κόσμο χρειάζονται ώρες έρευνας, μελέτης και σύγκρισης παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το art.directory βρίσκεται ήδη σε δοκιμαστική περίοδο χρήσης και προβλέπεται να βρεθεί στο διαδίκτυο μέχρι τα τέλη Απριλίου 2010!

H δύναμη του Art.directory με ένα παράδειγμα!

Σκεφτείτε ότι θέλετε να ξεκινήσετε εσείς ή το παιδί σας κλασική κιθάρα. Με μόλις 3 κλικ μπορείτε να βρείτε ποια είναι τα Ωδεία που υπάρχουν στον Δήμο σας, με αναλυτικά στοιχεία, προσφορές, φωτογραφικό υλικό, παροχές και δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας!

Για εσάς αυτή η χρήση είναι δωρεάν, για την επιχείρηση μπορεί να κοστίσει όσο... ένας καφές τον μήνα!

Διαδώστε το!
Γιώργος Δρακάκης

Σπούδασα Γραφικές Τέχνες και Προγραμματισμό εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα ενώ έκανα ένα πολύχρονο πέρασμα απο μουσικές σπουδές. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με βασικό αντικείμενο την  κατασκευή πρότυπων και απαιτητικών εφαρμογών για το διαδίκτυο. Έχω διδάξει τις αρχές Ψηφιακού Ραδιοφώνου σε Ιδιωτικό ΙΕΚ και ειμαι ο σχεδιαστής/προγραμματιστής όλων των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας Artspot.