Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010 14:23

48HMP: Αναμείνατε στο? μικρόφωνο σας!

Γράφτηκε από τον 
Η απόφαση της οργανωτικής επιτροπής των Φεστιβάλ σε συνεργασία με τα κεντρικά του 48 Global Organization για τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του 48 Hour Music Project ελήφθη προκειμένου να συνδυαστούν τα σενάρια των ταινιών του 48 Hour Film Project Athens, με τις νότες των τραγουδιών του 48 Hour Music Project και τα δύο να γίνουν τις μόδας μέσα από τα δημιουργίες του 48 Hour Fashion Project.


Έτσι, το διεθνές και καταξιωμένο 48 Hour Film Project θα αγκαλιάσει με την δυναμική του τα πρωτοεμφανιζόμενα 48 Hour Music Project και 48 Hour Fashion Project στα πλαίσια ενός απόλυτα δημιουργικού φεστιβάλ κατά το οποίο θα διεξαχθούν παράλληλα τα τρία Projects και θα κορυφώνονται κλιμακωτά, με μεγάλο φινάλε, την Τελετή Απονομής Βραβείων του 48 Hour Film Project.
Γιώργος Δρακάκης

Σπούδασα Γραφικές Τέχνες και Προγραμματισμό εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα ενώ έκανα ένα πολύχρονο πέρασμα απο μουσικές σπουδές. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με βασικό αντικείμενο την  κατασκευή πρότυπων και απαιτητικών εφαρμογών για το διαδίκτυο. Έχω διδάξει τις αρχές Ψηφιακού Ραδιοφώνου σε Ιδιωτικό ΙΕΚ και ειμαι ο σχεδιαστής/προγραμματιστής όλων των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας Artspot.