Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 22:49

Προκήρυξη για το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου Ιεράπετρας (Προθεσμία έως 15 Ιουλίου)

"Η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας , συνεπής στην αφοσίωσή της στην προώθηση του Πολιτισμού μέσα από τη διοργάνωση και την ένθερμη στήριξη θεσμών που αναμφισβήτητα αποτελούν Πυλώνες Πολιτισμού ,τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρύτερο επίπεδο, προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας.

Σε συνεργασία με τα θεατρικά σχήματα της πόλης και την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ν Α Κρήτης στοχεύει στην ανύψωση της θεατρικής μας παιδείας με τη διάχυση των διαχρονικών και παγκόσμιων μηνυμάτων μεγάλων θεατρικών συγγραφέων και πνευματικών ανθρώπων, εν γένει.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 18 ως τις 25 Οκτωβρίου 2014,θα είναι διαγωνιστικό, με επτά συμμετοχές διαγωνιζόμενων παραστάσεων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που θα καλύπτουν το ευρύτατο φάσμα των Τεχνών που οδηγούν σε μια ολοκληρωμένη θεατρική παράσταση.

Καλούμε τους φίλους και συνοδοιπόρους του πολιτισμού να μας συντροφεύσουν για άλλη μία φορά σε αυτό το πολιτιστικό άλμα και όλοι μαζί να σηκωθούμε ακόμη λίγο ψηλότερα...λίγο ψηλότερα..."

http://www.ierapetra.gov.gr/theatro-2014/prokirixi-aitiseis-4-festival-theatre/