Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 10:15

Διαγωνισμός Portfolio Night (Προθεσμία έως 21/05/13)

Το 2013 είναι η τέταρτη χρονιά που η Bold Ogilvy & Mather σε συνεργασία με το Art Directors Club, και την χορηγία των iStockphoto, Pantone και VCU Brandcenter, διοργανώνουν στην Ελλάδα το Portfolio Night.

 

Είναι περιττές, πλέον, οι συστάσεις για το Portfolio Night, μιας και πρόκειται για ένα event που μέσα σε 10 χρόνια κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο γεγονός και αρχίζει να εδραιώνεται και στη διαφημιστική αγορά της χώρας μας. Στο εφετινό PN, εκτός από τη δυνατότητα που θα δώσουμε σε νεαρούς δημιουργικούς να έρθουν σε επαφή με γνωστούς Creative Directors, να δείξουν τη δουλειά τους, να πάρουν χρήσιμες συμβουλές και να διεκδικήσουν μια θέση σε κάποια διαφημιστική εταιρία, θα εισάγουμε και μία καινοτόμα ενέργεια στο θεσμό, το διαγωνισμό Portfolio Night All Stars:

Οι Creative Directors θα κληθούν να ψηφίσουν το καλύτερο portfolio μεταξύ των υποψηφίων και ο νικητής της βραδιάς θα πετάξει - χωρίς κανένα κόστος – το μήνα Αύγουστο στη Νέα Υόρκη για μια εβδομάδα εργαστηρίων και σεμιναρίων που θα λάβουν χώρα στο Art Directors Club. Είναι μια δελεαστική ευκαιρία που θα προσεγγίσει ακόμη περισσότερο κόσμο και θα δώσει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον στη βραδιά.

Το Portfolio Night φέρνει κοντά χιλιάδες νέους δημιουργικούς, εκατοντάδες Creative Directors, δεκάδες διαφημιστικές εταιρίες σε διάφορες πόλεις του κόσμου και μερικούς επιλεγμένους διεθνείς συνεργάτες μέσα σε μία μόνο βραδιά, κοινή για όλες τις χώρες.

Φέτος, το Portfolio Night θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα αλλά και παγκοσμίως στις 22 Μαΐου 2013. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς 25 Creative Directors θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να αξιολογήσουν περίπου 9 portfolios φοιτητών, σπουδαστών ή νέων επαγγελματιών του χώρου ο καθένας, σε τρεις διαδοχικές χρονικές περιόδους των 45 λεπτών. Η βραδιά θα κλείσει με ποτό σε πιο χαλαρό κλίμα, όπου Creative Directors και υποψήφιοι δημιουργικοί θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για ταλαντούχους σπουδαστές και φοιτητές τμημάτων που σχετίζονται με την Επικοινωνία και τη Διαφήμιση να έρθουν σε επαφή με μερικά από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη δημιουργικού των μεγαλύτερων διαφημιστικών εταιριών στην Ελλάδα.

Αυτό που χρειάζεται να κάνουν είναι να δηλώσουν συμμετοχή για μία από τις αυστηρά περιορισμένες θέσεις (75).

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται online στο website του Portfolio Night 11 Athens:

http://portfolionight.com/11/athens ακολουθώντας το link 'BUY TICKET' στο τέλος της σελίδας (Δεν υπάρχει καμία χρέωση).

Στη συνέχεια, πρέπει να συγκεντρώσουν τα καλύτερα δείγματα δουλειάς τους, χαρακτηριστικά παραδείγματα του τρόπου που σκέφτονται, να δημιουργήσουν δηλαδή το portfolio τους και να το παρουσιάσουν στους Creative Directors, οι οποίοι θα το αξιολογήσουν και θα τους δώσουν πολύτιμο feedback, ίσως και μια ευκαιρία να μπουν στο χώρο της διαφήμισης.

Τα Portfolio Nights που διοργανώθηκαν στην Αθήνα τις προηγούμενες χρονιές, στέφθηκαν με επιτυχία, όχι μόνο λόγω της μεγάλης προσέλευσης, αλλά και για έναν βασικό λόγο: Υποψήφιοι που έλαβαν μέρος, κέρδισαν μια θέση σε διαφημιστικές εταιρίες.

Φωτογραφίες και βίντεο από τις προηγούμενες εκδηλώσεις είναι διαθέσιμα εδώ:

http://portfolionight.com/9/archives/4531
http://portfolionight.com/10/vids-pics/event-photos-videos