Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2009 01:30

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Δήμου Δοξάτου Δράμας (Προθεσμία 30/6/2009)ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη. Μπορεί να πάρει μέρος  κάθε Έλληνας ή αλλοδαπός από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν διαμένει.

2. Ο Δήμος Δοξάτου, τα νομικά του πρόσωπα και οι δημοτικές επιχειρήσεις, διατηρούν το δικαίωμα δημοσίευσης-έκθεσης-εκτύπωσης καθώς και χρήσης προβολής τους μέσα από την Πύλη του Δήμου Δοξάτου. Οι συμμετέχοντες με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό αποδέχονται ρητά τον όρο αυτό και παραχωρούν το σχετικό δικαίωμα χρήσεως των διακριθέντων φωτογραφιών τους, όπως πιο πάνω, στον Δήμο Δοξάτου και τα νομικά του πρόσωπα, παραιτούμενοι από οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση. Σε περίπτωση χρήσης των εικόνων υποχρεωτικά θα αναγράφεται το όνομα του δημιουργού.

3. Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στην ετήσια έκθεση «Καρποί της Γης μας» του Δήμου Δοξάτου. Στην Έκθεση θα προβληθούν οι 80 καλύτερες φωτογραφίες.

4. Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στην Διαδικτυακή Πύλη του Δήμου Δοξάτου.

5. Γίνονται δεκτές έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με αναλογική ή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Σε περίπτωση που έχουν ψηφιοποιηθεί και επεξεργαστεί σε υπολογιστή η επεξεργασία θα πρέπει να είναι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην παραποιεί την πραγματικότητα. Η επεξεργασία που έχει υποστεί η κάθε φωτογραφία θα πρέπει να γνωστοποιείται στην επιτροπή αξιολόγησης, με την φόρμα υποβολής του έργου.

6. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει μέχρι 5 φωτογραφίες

7. Όλες οι φωτογραφίες θα βαθμολογηθούν από τριμελή επιτροπή που θα ορίσει ο Δήμος Δοξάτου.

8. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο του 2009.

9. Η παράδοση των φωτογραφιών πρέπει να γίνει έως και τις 30-06-2009.

10. Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρώνεται υποχρεωτικά αλλιώς η συμμετοχή δεν θα θεωρείται έγκυρη. Να σημειωθεί ότι η απουσία της αίτησης συμμετοχής θα σημαίνει ακύρωση της συμμετοχής σας.

11. Οι εικόνες θα πρέπει να παραδοθούν σε ένα ψηφιακό δίσκο (CD) με μέγεθος 40Χ60 cm, στα 300 dpi, σε μορφή jpg και το όνομα του κάθε αρχείου θα πρέπει να φέρει το επώνυμο του δημιουργού με λατινικούς χαρακτήρες(π.χ.Papadopoulos 01κ.λ.π).
Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό φωτογραφίας, καθώς και την αίτηση συμμετοχής θα βρείτε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Δοξάτου.