Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2011 11:27

Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής (Προθεσμία 14/3/2011)Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΠΛΑΚΑ, με τη συμπλήρωση 41 χρόνων δημιουργικής παρουσίας στον Εικαστικό χώρο, διοργανώνει Διαγωνισμό Ζωγραφικής και βράβευση των καλύτερων έργων.  Την επιλογή των έργων αναλαμβάνει επταμελής Κριτική Επιτροπή Καθηγητών-Ζωγράφων.  Η παρουσίαση των Έργων θα πραγματοποιηθεί σε Καλλιτεχνική Έκθεση στον Εκθεσιακό χώρο του Κεντρικού μας κτηρίου στην οδό Πατησίων 65 & Ιουλιανού, από τις 17-20 Απριλίου 2011.

Τα θέματα των διαγωνισμών ανάλογα με την κατηγορία, οι όροι συμμετοχής καθώς και τα βραβεία είναι τα εξής:

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΘΕΜΑ: "ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ"
Ζωγραφίζω το δωμάτιό μου όπως θα ήθελα να είναι, παρέα με τους αγαπημένους μου φίλους, αντικείμενα, κατοικίδια ζώα και άλλα ...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ
ΘΕΜΑ: "Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"
Η Μηχανή του χρόνου με ταξιδεύει στην ιστορία. Γίνομαι ο παρατηρητής της εποχής είτε του παρελθόντος είτε του μέλλοντος και ζωγραφίζω τον κόσμο όπως ήταν ή όπως θα είναι.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
1. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα μόνο έργο που δε θα επιστραφεί.
2. ΤΕΧΝΙΚΗ: Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποια υλικά θέλουν (Σχέδιο, Ζωγραφική, Κολάζ, μεικτές τεχνικές κ.λπ.).
3. ΜΕΓΕΘΟΣ: Το έργο να έχει διαστάσεις 35Χ50 cm.
4. Στο πίσω μέρος του έργου θα αναγράφονται ευδιάκριτα με κεφαλαία γράμματα τα στοιχεία του συμμετέχοντος: Επώνυμο, Όνομα, Διεύθυνση Κατοικίας (Οδός, Αριθμός, Πόλη, Ταχυδρομικός Κώδικας), Τηλέφωνο, e-mail (εφόσον υπάρχει), Ηλικία, Τάξη και Σχολείο.

Τα έργα πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν σε φάκελο (όχι διπλωμένα), μέχρι τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011, στη διεύθυνση:

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΠΛΑΚΑ
ΠΑΤΗΣΙΩΝ 65, Τ.Κ. 104 33 ΑΘΗΝΑ
(ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ)

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης.

Επαίνους για τη συμμετοχή τους θα λάβουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι, μαζί με την πρόσκληση για να παραστούν στα εγκαίνια της Έκθεσης όλων των Σχεδίων, καθώς και στην απονομή των Βραβείων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 210 8250552  καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 8:30 μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον .