Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2011 10:40

Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής στο Ηράκλειο (Προθεσμία 10&17/2/2011)Διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου διοργανώνει το Κέντρο Νεότητας ενορίας Αγίου Τίτου.

Α, Β, Γ, Δ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός για μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξης του Δημοτικού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 5.30 το απόγευμα στο χώρο του Κέντρου Νεότητας.

Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος θα έλθουν την ημέρα του Διαγωνισμού στο Κέντρο με τα υλικά ζωγραφικής που προτιμούν. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν Ξηροπαστέλ, Λαδοπαστέλ, Τέμπερες, Νερομπογιές, Δακτυλομπογιές, Ξυλομπογιές, Μαρκαδόρους και Μολύβια. Δεν χρειάζεται να φέρουν χαρτί ή μπλοκ ζωγραφικής, θα τους δοθούν από τους υπευθύνους του κέντρου. Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, τα παιδιά θα επιτηρούνται από τους υπευθύνους του Κέντρου. Η αξιολόγηση των έργων θα γίνει από επιτροπή διακεκριμένων καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών της πόλης μας.

Θα δοθούν έπαθλα στους πρώτους νικητές, ενώ θα πάρουν αναμνηστικά δώρα όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους. Τα βραβευμένα έργα θα εκτεθούν στο χώρο του Κέντρου.

Η απονομή των επάθλων θα γίνει κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης κατά την διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες καλούνται να προσέλθουν για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και για να παραλάβουν τα έργα τους.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο Κέντρο Νεότητας (Επιμενίδου 3, απέναντι από το ΙΤΑΡ) και στο τηλέφωνο 2810 283091, μέχρι την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, καθημερινά 5.00- 9.00 μ.μ. εκτός Κυριακής.

Ε, ΣΤ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Επίσης, το Κέντρο διοργανώνει Διαγωνισμό Ζωγραφικής για μαθητές της Ε΄, και Στ΄ τάξης του Δημοτικού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 5. 30 το απόγευμα στο χώρο του Κέντρου Νεότητας.

Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος θα έλθουν την ημέρα του Διαγωνισμού στο Κέντρο με τα υλικά ζωγραφικής που προτιμούν. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν Ξηροπαστέλ, Λαδοπαστέλ, Τέμπερες, Νερομπογιές, Δακτυλομπογιές, Ξυλομπογιές και Μολύβια.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Κέντρο Νεότητας (Επιμενίδου 3, απέναντι από το ΙΤΑΡ) και στο τηλέφωνο 2810 283091, μέχρι την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, καθημερινά 5.00- 9.00 μ.μ. εκτός Κυριακής.

Για το Γυμνάσιο
Τέλος, το Κέντρο διοργανώνει Διαγωνισμό Ζωγραφικής για μαθητές της Α?, Β? και Γ? τάξης του Γυμνασίου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 5.30 το απόγευμα στο χώρο του Κέντρου Νεότητας.

Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος θα έλθουν την ημέρα του Διαγωνισμού στο Κέντρο με τα υλικά ζωγραφικής που προτιμούν. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν Ξηροπαστέλ, Λαδοπαστέλ, Τέμπερες, Νερομπογιές, Δακτυλομπογιές, Ξυλομπογιές και Μολύβια. Δηλώσεις συμμετοχής στο Κέντρο Νεότητας (Επιμενίδου 3, απέναντι από το ΙΤΑΡ) και στο τηλέφωνο 2810 283091, μέχρι την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, καθημερινά 5.00- 9.00 μ.μ. εκτός Κυριακής.