Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 16:59

Μαθητικός διαγωνισμός έκφρασης και δημιουργικότητας (Προθεσμία 30/4/2011)Το πρόγραμμα Εθνική Παίδων και το εκπαιδευτικό δίκτυο AXON, σε συνεργασία με την Γκιούρδας Εκδοτική, διοργανώνουν και διενεργούν τον 1ο διαγωνισμό έκφρασης και δημιουργικότητας «Βλέπουμε το περιβάλλον... με άλλα μάτια!».
Το myedition.gr της Γκιούρδας Εκδοτική, ως μέσο ενίσχυσης έκφρασης και δημιουργικής εκτόνωσης, υποστηρίζει το νέο αυτό διαγωνισμό με στόχο να προάγει τη φαντασία, την έμπνευση, τη γνώση και τη δημιουργικότητα των παιδιών και των εφήβων της χώρας.
Πάρε κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό! Γράψε, φωτογράφισε ή ζωγράφισε οτιδήποτε σε αγγίζει ή σε προκαλεί σχετικά με το περιβάλλον, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και πρότεινε λύσεις για μια πράσινη κοινωνία.

Εκφράσου δημιουργικά και...
* Βοήθησέ μας να δούμε το περιβάλλον μέσα από τα μάτια σου.
* Δείξε μας τα χρώματα που πάψαμε να βλέπουμε.
* Οδήγησέ μας στο αύριο που φαντάζεσαι για εσένα και τη φύση.

Όροι συμμετοχής
Για να λάβεις μέρος στο Διαγωνισμό αρκεί να είσαι μαθητής Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου (δημοσίου ή ιδιωτικού) της Ελλάδας και ηλικίας 6 - 17 ετών.
Μπορείς να συμμετέχεις με περισσότερα από ένα έργα υπό την προϋπόθεση ότι ανήκουν σε διαφορετικές Κατηγορίες.
Τα έργα σου πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και να αποσταλούν σε έντυπη ή και σε ηλεκτρονική μορφή. Κατηγορίες Έργων
Γράψε, ζωγράφισε ή φωτογράφισε οτιδήποτε σε προκαλεί σχετικά με το περιβάλλον φροντίζοντας το έργο σου να εντάσσεται ξεκάθαρα σε μια από τις ακόλουθες κατηγορίες:
* Παραμύθι
* Άρθρο
* Φωτογραφία
* Σχέδιο / Ζωγραφική / Κολάζ
Αναλυτικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό είναι διαθέσιμες στον .