Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010 19:28

Διεθνής Αμνηστία-Athens Voice: Διαγωνισμός φωτογραφίας για τη διαφορετικότητα (Προθεσμία 17/1/2011)Σήμερα, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο, οι άνθρωποι εξακολουθούν να πέφτουν θύματα διακρίσεων, επειδή έτυχε να έχουν το «λάθος» φύλο ή τη «λάθος» καταγωγή, να πιστεύουν στη λάθος θρησκεία ή να προέρχονται από τη «λάθος» φυλή. Eπειδή έτυχε να έχουν τον «λάθος» σεξουαλικό προσανατολισμό ή κάποια αναπηρία. Οι διακρίσεις προσβάλλουν την Αξιοπρέπεια και παραβιάζουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

ΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!

Οι πέντε καλύτερες φωτογραφίες θα δημοσιευθούν στην ATHENS VOICE και θα βραβευθούν! To 2011, θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχουν στο ευρωπαϊκό σκέλος του Διαγωνισμού, που συντονίζεται από το Ευρωπαϊκό Γραφείο της Διεθνούς Αμνηστίας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Φωτογραφίες:
· Φωτορεπορτάζ ή σκηνοθετημένες, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες
· Τυπωμένες σε φωτογραφικό χαρτί, σε διαστάσεις από 20Χ25cm έως 25Χ32cm, ΚΑΙ σε CD, σε ίδιες διαστάσεις και ανάλυση 300 dpi
· Αποστέλλονται ταχυδρομικά στη Διεθνή Αμνηστία (Σίνα 30, 106 72 Αθήνα), μαζί με την ειδική φόρμα συμμετοχής, σε φάκελο με την ένδειξη «Για το διαγωνισμό φωτογραφίας».
Αναλυτικές πληροφορίες για τους Όρους Συμμετοχής καθώς η φόρμα συμμετοχής είναι διαθέσιμες στον .