Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 11:23

5ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Λάρισας (Προθεσμία έως 10/06/16)

To Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά από τους « Μικρούς ΄Ηρωες» 8, 9 και 10 Οκτωβρίου 2016 στη Λάρισα.

Στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου Λάρισας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σχήματα από Ελλάδα και Εξωτερικό: Θέατρο Δρόμου, Τσίρκο, Όπερα, Μουσικό Θέατρο, Παιδικό Θέατρο, Θέατρο Σκιών, Κουκλοθέατρο, Χορός, Μουσική, Happening, Performance.

Τα σχήματα που επιθυμούν την συμμετοχή τους, συμπληρώνουν την αίτηση συμμετοχής μέσα στην προθεσμία που ορίζει η προκήρυξη και την αποστέλλουν στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την 10 Ιουνίου 2016


Η επιλογή των σχημάτων θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ με κριτήριο την πολυμορφία των θεμάτων και των προγραμμάτων που παρουσιάζουν.

Τα σχήματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή μπορούν να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους στέλνοντας σχετικό e- mail ακύρωσης τουλάχιστον ένα μήνα πριν την έναρξη του Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ καλύπτει τα έξοδα διαμονής και διατροφής των σχημάτων που συμμετέχουν και όχι τα έξοδα μετακίνησής τους.

Το Φεστιβάλ δεν καλύπτει αμοιβές των σχημάτων και των μεμονωμένων καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος στο 5ο Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας.

Τα σχήματα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν καπέλο μετά το τέλος της παράστασής τους.

Τα σχήματα έχουν την υποχρέωση να δώσουν δύο παραστάσεις ανά ημέρα του Φεστιβάλ σε συγκεκριμένους χώρους που ορίζονται από την οργανωτική επιτροπή. Ο χώρος , ο χρόνος και η σειρά εμφάνισης θα τους γνωστοποιηθεί 15 ημέρες πριν την έναρξη, με ανάρτηση στη σελίδα του Φεστιβάλ αλλά και στα e-mails που θα αναγραφούν στην αίτηση συμμετοχής/

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες μπορούν να δώσουν ατομικές παραστάσεις σε διάφορους χώρους στο κέντρο της πόλης μετά από συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή.

Η οργανωτική επιτροπή εξασφαλίζει ήχο και φωτισμό μόνο στους χώρους που ορίζονται στο πρόγραμμα. Κάθε άλλη παράσταση γίνεται με ευθύνη των σχημάτων και χωρίς υποχρέωση τεχνικής κάλυψης από το Φεστιβάλ.

Η οργανωτική επιτροπή αναλαμβάνει την υποχρέωση διαφήμισης των σχημάτων μέσα από έντυπα προγράμματα, αφίσες, ΜΜΕ.

Κάθε αίτηση συμμετοχής προϋποθέτει αποδοχή των όρων συμμετοχής.