Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2009 15:53

Πρόσκληση συμμετοχής στο Εικαστικό Φεστιβάλ "Περνάμε Απέναντι" | ASHINART (Προθεσμία 20/6/2009)29.6.09-19.7.09 Πολιτιστικός Πολυχώρος "Μ. ΛΟΙΖΟΣ", Νίκαια, Θηβών 265 (Εναντι VILLAGE-ΦΩΤΟ)
Ανοιχτή πρόσκληση σε φίλους δημιουργούς απευθύνει το Ash In Art αλλά και σε όλους τους εικαστικούς καλλιτέχνες με τους οποίους πορεύθηκε από την αρχή της ύπαρξής του μέχρι σήμερα. Η επιλογή των χώρων διόλου τυχαία αφού τόσο αυτοί ως καινούργιοι χώροι όσο και το Ash In Art δίνουν τις δικές τους "ηρωϊκές μάχες" για επιβίωση, ανάπτυξη ποικιλόμορφης πολιτιστικής δράσης, αλλά και του πολιτιστικού επιπέδου των νέων και των ανθρώπων της περιοχής τους, ενθάρρυνση και ανάδειξη του έργου εκατοντάδων νέων δημιουργών αλλά και όλων αυτών που δραστηριοποιούνταi πέρα από τα εμπορευματικά κυκλώματα της Τέχνης.
Το φεστιβάλ πραγματεύεται τις σύγχρονες τάσεις της ζώσας αισθητικής, προτείνει μία "άλλη" Τέχνη, που πηγάζει μέσα από την αξία και την ανάδραση που προκαλούν η λέξη αληθινή, η έννοια σύγχρονη και η πράξη της δημιουργίας. Αληθινή Σύγχρονη Δημιουργία που περνάει ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τις κυρίαρχες εμπορικές τάσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής σε όλες τις εκθέσεις και το πρόγραμμα του festival μέχρι 20.6.09.
Οι εικαστικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να αποστέλλουν βιογραφικό και 2 φωτό έργων στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ακολούθως θα λαμβάνουν αίτηση συμμετοχής με αναλυτικές λεπτομέρειες.

Moυσικοί, ομάδες χορού, θεάτρου, ποιητές κ.λ.π. φίλοι μας που θέλουν να ενταχθούν σε κάποιο event στα πλαίσια του φεστιβάλ επικοινωνούν με τα 6948688829, 2109216890