Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009 09:47

Πρόσκληση συμμετοχής στο 2ο ARTogether Festival @ Gazi!( Προθεσμία μέχρι 10 Ιουνίου 2009)

Η πολιτεία του bankit.gr ξαναχτυπά!
To ARTogether Festival που συγκέντρωσε πέρσι στη Σαρωνίδα πάνω από 350 έργα από περισσότερους από 150 καλλιτέχνες... επιστρέφει στο Γκάζι! Όλες οι τέχνες συγκεντρώνονται μαζί για άλλη μια φορά σε ένα φεστιβάλ στις 2,3 και 4 Ιουλίου! Τόπος του εγκλήματος... το ARThouse! 3 μέρες γεμάτες καλλιτεχνικά δρώμενα και ατέλειωτα parties! Και όλα αυτά, με την υποστήριξη του ελculture.gr!

Για να πάρετε μέρος στο 2ο ARTogether Festival θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουνίου στο e-mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Θέατρο (1 έργο διάρκειας μέχρι 30 λεπτά)

Live Performances (1 έργο διάρκειας μέχρι 20 λεπτά)
Ταινίες μικρού μήκους (μέχρι 2 έργα)
Video art (μέχρι 2 έργα)
Animation (μέχρι 2 έργα)
Συναυλίες
Χορωδιακά σχήματα
Φωτογραφία (μέχρι 3 έργα κοινής θεματολογίας)
Γραφιστική (μέχρι 3 έργα κοινής αισθητικής)
Σκιτσογραφία (μέχρι 3 έργα)
Ζωγραφική (μέχρι 3 έργα κοινής αισθητικής)
Εικαστικά (μέχρι 3 έργα)
Κατασκευές (μέχρι 3 έργα)

Installations (1 έργο)
Συγγραφή/Ποίηση/Στιχουργικη/Σενάριο (μέχρι 3 έργα)


Κάθε καλλιτέχνης που ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στο 2ο ARTogether Festival @ Gazi θα πρέπει να στείλει μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουνίου ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το οποίο θα περιλαμβάνει τα εξής:
Τίτλο: ARTogether @ Gazi / και την κατηγορία στην οποία θέλει να δηλώσει συμμετοχή (π.χ. ARTogether @ Gazi / φωτογραφία)
Το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο του καλλιτέχνη
Tο nickname που χρησιμοποιεί στο bankit.gr
Τα url, τα e-mails και το όνομα που θέλει να εμφανίζονται στο φεστιβάλ δίπλα από τα έργα του.
Επισυναπτόμενα τα έργα με τα οποία θέλει να συμμετέχει.

- Εκτύπωση των έργων τους σε kapamount / kapaline / kapafix σε όποιες διαστάσεις επιθυμούν και παράδοσή τους στους αρμόδιους μέχρι και την Τρίτη 16 Ιουνίου.

- Οι εικαστικοί και οι ζωγράφοι σε περίπτωση που δεν θέλουν να εκτυπώσουν τα έργα τους, μπορούν να φέρουν τα πρωτότυπα έργα με δική τους ευθύνη κατά το στήσιμο της έκθεσης. Ωστόσο μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουνίου πρέπει στη δήλωση συμμετοχή τους να μας έχουν επισυνάψει τα έργα με τα οποία θέλουν να συμμετέχουν και να μας έχουν ενημερώσει για το αν θα φέρουν πρωτότυπα ή όχι έργα.

- : Αποστολή των έργων τους σε μορφή word με e-mail μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουνίου. Την εκτύπωση των έργων την αναλαμβάνουμε εμείς.

- Αγορά kapamount / kapaline / kapafix σε χρώμα μαύρο και επικόλληση των κοσμημάτων με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν στο χώρο ως πίνακες.
Ταινίες, Video Art, Animation: Απλή αποστολή των έργων είτε μέσω e-mail είτε μέσω κάποιου dvd.

- Σε περίπτωση που είστε συγκρότημα, μουσικοί, ηθοποιοί, θεατρική ομάδα ή performers και θέλετε να πάρετε μέρος στο 2ο ARTogether Festival @ Gazi απλά στείλτε μας ένα e-mail με την πρότασή σας και κάποιο δείγμα (αν υπάρχει) της δουλειάς σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

 

Για όποιες απορίες απλά στείλτε μας ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Επιπλέον από τις 25 Μαΐου και μετά μπορείτε να ενημερώνεστε από το www.artogether.gr