Σάββατο, 09 Μαΐου 2009 13:14

Πρόσκληση συμμετοχής στον Μαραθώνιο Ψηφιακής Φωτογραφίας FNAC (Προθεσμία 27/05/2009)Ο 1ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΗ FNAC!
Έχεις πάθος με τη φωτογραφία; Βλέπεις τη φωτογραφία ως έναν τρόπο να εκφράζεσαι καλλιτεχνικά; Τότε είσαι έτοιμος να λάβεις μέρος στον 1ο Μαραθώνιο Ψηφιακής Φωτογραφίας που διοργανώνει η Fnac στις 30 Μαΐου και να κερδίσεις μοναδικά δώρα!

Σάββατο 30 Μαΐου 2009
Ένας... μαραθώνιος διαγωνισμός για αποφασισμένους φωτογράφους, αρχάριους, έμπειρους, οικογένειες, φίλους, ένας μαραθώνιος ανοιχτός σε όλους όσους θέλουν να αφιερώσουν μια μέρα διασκέδασης στη φωτογραφία!
Στόχος του Μαραθώνιου
Θα έχετε 7 ώρες στη διάθεσή σας για να φωτογραφίσετε με το δικό σας εξοπλισμό ένα συγκεκριμένο θέμα που θα σας δοθεί το πρωί του Σαββάτου στη Fnac της επιλογής σας και να προσκομίσετε 3 φωτογραφίες της επιλογής σας στο τέλος της ημέρας.
Πρόγραμμα Μαραθωνίου
10.30: Συγκέντρωση στο κατάστημα Fnac της επιλογής σας όπου έχετε δηλώσει συμμετοχή (σημείο εκκίνησης). Καφές & Καλωσόρισμα. Επεξήγηση του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού και παράδοση ατομικού Kit Μαραθωνίου*.
11.00: Ανακοίνωση του θέματος του διαγωνισμού και έναρξη μαραθωνίου.
18.00: Παράδοση 3 επιλεγμένων φωτογραφιών σε ηλεκτρονική μορφή στο κατάστημα Fnac όπου έχετε δηλώσει συμμετοχή.
Οι νικητές
Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευτούν από την κριτική επιτροπή και οι νικητές θα κερδίσουν δώρα, ενώ οι 27 καλύτερες θα αποτελέσουν έκθεση φωτογραφίας στο Forum της Fnac Αμαρουσίου τον Ιούλιο. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας την 1η Ιουλίου.
Δώρα Νικητών:
1ος νικητής: SONY DSLR A700H
2ος νικητής: SONY DSLR A350H
3ος νικητής: SONY DSLR A200P
Η κριτική επιτροπή
Η κριτική επιτροπή αποτελείται από έναν καθηγητή της Ακαδημίας Δημιουργικής Φωτογραφίας Leica Academy, ένα φωτογράφο του μεγαλύτερου ελληνικού site για τη φωτογραφία www.dpgr.gr και έναν εκπρόσωπο της Fnac.
Δηλώσεις συμμετοχής
Μπορείτε να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Fnac Μαρούσι και Γλυφάδα από τις 5 Μαΐου ή online στο site www.dpgr.gr , συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τη φόρμα συμμετοχής θα βρείτε στο σχετικό δικτυακό τόπο.

Mε την υποστήριξη της SONY
Με τη συνεργασία της Ακαδημίας Δημιουργικής Φωτογραφίας Leica
Χορηγοί Επικοινωνίας Dpgr (www.dpgr.gr) & Dailymotion (www.dailymotion.gr)