Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 22 Απριλίου 2009 13:36

Προσκληση ποιητών και φωτογράφων για συμμετοχή στην 1η «2match art!» (Προθεσμία 30/04/2009)Η καλλιτεχνική πολιτεία του bankit.gr σας καλεί να πάρετε μέρος στη σειρά εκθέσεων και happenings «2match art!» ! 2 τέχνες τη φορά θα συνδυάζονται μαγικά σε ένα super καλλιτεχνικό party στο ARThouse!

Η πρώτη έκθεση είναι αφιερωμένη στην Φωτογραφία και την Ποίηση, θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μαΐου και έχει την υποστήριξη του ελculture.gr . Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να συμμετέχει με 5 έργα τα οποία και θα πρέπει έχει στείλει μέχρι και την Πέμπτη 30 Απριλίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κάθε νεότερο που προκύπτει σχετικά με το event, μείνετε συντονισμένοι στο forum του bankit!

Λεπτομέρειες συμμετοχής:
Κάθε φωτογράφος ή ποιητής που ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στην  1η «2match art!» θα πρέπει να στείλει μέχρι και τις 30 Απριλίου 2009 ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το οποίο θα περιλαμβάνει τα εξής:

1. Τίτλο: 1η «2match art» / Φωτογραφία-Ποίηση
2. Το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο του καλλιτέχνη
3. Tο nickname που χρησιμοποιεί στο bankit.gr
4. Τα url, τα e-mails και το όνομα που θέλει να εμφανίζονται στην έκθεση δίπλα από τα έργα του
5. Επισυναπτόμενα τα 5 έργα με τα οποία θέλει να συμμετέχει
6. Ένα μικρό βιογραφικό σημείωμα μέχρι 150 λέξεις (προαιρετικά)

Προδιαγραφές έργων:
Εκτύπωση των έργων τους σε kapamount / kapaline / kapafix σε όποιες διαστάσεις επιθυμούν και παράδοσή τους στους αρμόδιους μέχρι και την Κυριακή 10 Μαΐου.

Αποστολή των έργων τους σε μορφή word με e-mail μέχρι και την Πέμπτη 30 Απριλίου. Την εκτύπωση των έργων την αναλαμβάνουμε εμείς.