Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009 10:48

Πρόσκληση σε εικαστικούς καλλιτέχνες από το Πάρκο Τέχνης Ρόδου (Προθεσμία 30/04/2009)Το Πάρκο Τέχνης στη Ρόδο (www.artpark.gr) είναι ένας μη κερδοσκοπικός καλλιτεχνικός πολυχώρος, που βρίσκεται στην Αρχίπολη ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, ελαιώνας σε συνδυασμό με πευκόδασος περιβάλει το πάρκο.

Καλλιτέχνες που θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να στείλουν στην αρχή της σαιζόν (Απρίλιος) 2-3 έργα, τα οποία θα εκθέτονται σε όλη τη διάρκεια της εκθεσιακής περιόδου.

Δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση, ούτε κόστος συμμετοχής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους καλλιτέχνες. Η δικιά μας πρόταση είναι να συνδυάσετε τις διακοπές σας στη Ρόδο με δημιουργία και έκθεση.

Οι καλλιτέχνες που θέλουν να έρθουν στη Ρόδο μπορούν να έχουν δικό τους υπαίθριο εργαστήριο (δωρεάν). Η εκθεσιακή περίοδος είναι από αρχές Μαΐου έως και Οκτώβριο.

Για συμμετοχή παρακαλούμε επικοινωνήστε στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με 2-3 φωτογραφίες από τη δουλειά σας.