Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 07:46

International Art Expo 2013, N.York (Προθεσμία μέχρι 31/12/12)

Η Art Kolonaki, κλείνοντας ένα μόλις χρόνο λειτουργίας, ανοίγει για τα καλά τα φτερά της για το εξωτερικό. Πρώτα ήταν το Λονδίνο, στη συνέχεια το Σηάτλ στις ΗΠΑ και τώρα σειρά έχει η Ν.Υόρκη!

 

Στόχος της αμιγώς ιδιωτικής αυτής πρωτοβουλίας είναι να δείξει ότι συνεχίζουμε να παράγουμε Πολιτισμό αξιώσεων, χωρίς να έχουμε μείνει μόνο στα ...μάρμαρα μιας άλλης εποχής! Ταυτόχρονα όμως, στόχος είναι να αποδείξουμε ότι η σύγχρονη Ελληνική εικαστική δημιουργία εχει κάθε δυνατότητα να αποτελέσει εξαγώγιμο προϊόν για την Ελλάδα της κρίσης, τόσο με την προβολή της στο εξωτερικό, όσο και ενισχύοντας τον Πολιτισμικό Τουρισμό στην Ελλάδα.

Έχουμε δηλώσει συμμετοχή στην μεγάλη διεθνή έκθεση Τέχνης, International Art Expo 2013, που θα πραγματοποιηθεί 21-24 Μαρτίου στην καρδιά της Μητρόπολης της Τέχνης (http://artexponewyork.com/).

Στην έκθεση αυτή, πέραν του περιπτέρου στο οποίο θα εκτεθούν 50 έργα από εικαστικούς που θα δηλώσουν συμμετοχή, η Art Kolonaki θα έχει 4 ακόμη περίπτερα, επιφάνειας 16 τ.μ. το καθένα, στα οποία θα αναπτυχθούν ισάριθμες ατομικές εκθέσεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν 31 Δεκεμβρίου 2012 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μια και μόνο 50 έργα θα αποτελέσουν το σύνολο της ομαδικής έκθεσης.

Για να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο όσους θέλουν να ανοίξουν την αγορά τους πέραν του Ατλαντικού, αλλά και να έχουν μια τόσο σημαντική παρουσία στο βιογραφικό τους, προσφέρουμε ΈΚΠΤΩΣΗ 15% για εξόφληση συμμετοχής ΜΕΧΡΙ και 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (δηλ. 1020Ε για την ομαδική και 3400Ε για την ατομική).

Δεδομένου ότι οι θέσεις κλείνουν πολύ γρήγορα, όσοι επιθυμείτε την συμμετοχής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας, είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά, είτε με επίσκεψη από την γκαλερί για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες.