Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009 16:47

Υποβολή συμμετοχών στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Νάουσας (Προθεσμία 5/2/2009)


Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Φιλμ και Βίντεο Μικρού Μήκους της Νάουσας ξεκινά την προετοιμασία της 6ης διοργάνωσης. Με σημαντικές αλλαγές αλλά ακόμα μεγαλύτερη διάθεση συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του. Με επίκεντρο τον ψηφιακό κινηματογράφο στέκεται στο πλευρό του δημιουργού. Με πλήθος ποιοτικών εκδηλώσεων καθιστά τα πολιτιστικά αγαθά προσβάσιμα σε όλους.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών της Νάουσας αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις, προωθεί τον ελληνικό κινηματογράφο στο εξωτερικό, μετατρέπει τη χώρα μας σε σημείο αναφοράς για τον ψηφιακό κινηματογράφο και συμβάλλει καθοριστικά στην περιφερειακή ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό προετοιμάζουμε την πραγματοποίηση του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ ? στο διάστημα από 7 έως 10 Μαΐου 2009 ? υποσχόμενοι τη διοργάνωση μιας μοναδικής γιορτής του πολιτισμού.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της επίσημης διαδικασίας συλλογής αιτήσεων συμμετοχής στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Φιλμ και Βίντεο Μικρού Μήκους Νάουσας, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2009. Στο Φεστιβάλ της Νάουσας γίνονται δεκτές ταινίες που ανήκουν στις κατηγορίες της μυθοπλασίας, κινουμένων σχεδίων και πειραματικές.

Οι Όροι Συμμετοχής και η Αίτηση Συμμετοχής, καθώς και περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ (www.naoussafilmfestival.gr και www.niff.gr). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας.