Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 11:10

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ Les Folies Enchantees

Στο πλαίσιο του Ελληνογαλλικού Φεστιβάλ Les Folies Françaises d'Athènes, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα τον Δεκέμβριο 2012, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, η υπό σύσταση Ελληνογαλλική Ορχήστρα Δωματίου Les Folies Enchantées με διευθυντή τον μαέστρο Dionysios Dervis-Bournias, προκηρύσσει ακροάσεις για την πρόσληψη Μουσικών από τις οικογένειες των Εγχόρδων και Πνευστών (χάλκινων και ξύλινων).Οι ακροάσεις θα γίνουν παρουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή της Ορχήστρας, Dionysios Dervis-Bournias και του συνθέτη Thierry Pecou (Artist-in-Residence για το 2012).
Η ορχήστρα θα λειτουργεί έκτακτα και θα πραγματοποιεί 2-4 συναυλίες/ηχογραφήσεις τον χρόνο και οι μουσικοί θα αμείβονται ξεχωριστά ανά παραγωγή.
Στην πρώτη προγραμματισμένη συναυλία (Δεκ.2012) η ορχήστρα θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα έργα του Thierry Pecou παρουσία του ιδίου.

http://www.thierrypecou.fr/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Χριστίνα Αντωνάτου, Διεύθυνση διοικητικών θεμάτων.
Τηλ 210-6640600 – κιν. 6979-808008 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.