Τρίτη, 03 Ιουλίου 2012 16:05

Ακρόαση για ηθοποιούς για νέα μεγάλου μήκους νεανική κωμωδία

Ακρόαση για άνδρες - γυναίκες ηθοποιούς , κάνει ο Κώστας Κωστόπουλος για την νέα μεγάλου μήκους νεανική κωμωδία του, σε σενάριο του Κώστα Βαζάκα.

Αναλυτικά:

Ζητούνται άνδρες και γυναίκες ηθοποιοί για όλους τους ρόλους με ερμηνευτική ηλικία 18 έως 35 ετών

Η ενασχόληση με το τραγούδι, τον χορό, δραστηριότητες όπως bodybuilding, BMX κλπ, καθώς και διακοσμήσεις σώματος ( tattoo, piercing, κλπ ) θα ληφθούν υπόψιν.

Η ακρόαση θα γίνει στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά οδός 44, Γκάζι, πλησίον Σταθμού Μετρό «Κεραμεικός») την Τρίτη 10/7, Τετάρτη 11/7 και Πέμπτη 12/7 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα .

Η διαδικασία της ακρόασης θα ολοκληρωθεί σε δύο κύκλους επαφών.

Στον πρώτο κύκλο επαφών θα γίνουν video casting, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί μία ενδεικτική και περιεκτική παρουσίαση των δυνατοτήτων σας (στην κάμερα), βιογραφικό και πρόσφατες φωτογραφίες σας.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για την ομαλή και εύκολη έκβαση της ακρόασης.

Στον δεύτερο κύκλο θα γίνουν τα δοκιμαστικά των ηθοποιών που θα έχουν επιλεγεί από την προηγούμενη διαδικασία .

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν σχεδιαστεί να πραγματοποιηθούν από τα μέσα Αυγούστου και το μήνα Σεπτέμβριο και η προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2013.

Οργάνωση,
Ηλίας Αλεξάνδρου,
( 6944 455070, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )