Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 20:51

Παρουσίαση του μυθιστορήματος «Η Δικαίωση της Αθωότητας» του Κυριάκου Κουζούμη

Γράφτηκε από  Δ.Τ.
Κυριάκος Κουζούμης Κυριάκος Κουζούμης

Τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Acropolis Palace πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του τέταρτου μυθιστορήματος του δημοσιογράφου και συγγραφέα Κυριάκου Κουζούμη, «Η Δικαίωση της Αθωότητας».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος πήρε τον λόγο και άνοιξε την εκδήλωση μιλώντας με τα καλύτερα λόγια τόσο για το βιβλίο «Η Δικαίωση της Αθωότητας» όσο και για τον συγγραφέα. Στη συνέχεια, απ’ το βήμα η εκδότρια του οίκου Ωκεανός, Ελένη Κεκροπούλου, είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενη στον Κυριάκο Κουζούμη πως πλέον είναι ένας καταξιωμένος λογοτέχνης. Έπειτα, οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Πέμη Ζούνη και Γιώργος Αρμένης χάρισαν τη φωνή τους σε αποσπάσματα του βιβλίου και στο τέλος, ο νεαρός Κυριάκος Κουζούμης ανέβηκε στο βήμα για να ευχαριστήσει με ειλικρινή λόγια καρδιάς τον κόσμο που τον τίμησε στην εκδήλωση, δίνοντάς του την ευκαιρία να μοιραστεί μαζί τους τη βαθιά ευτυχία του αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην έκδοση του βιβλίου.

Δυο λόγια για το μυθιστόρημα «Η δικαίωση της Αθωότητας»

Το αιχμηρό μονοπάτι του μαιευτήρα-γυναικολόγου Ίωνα Χατζηπαύλου θα ενωθεί με αυτό του δικηγόρου Μάριου Δίκαρου σε μια καφετέρια στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας και θα διασταυρωθεί με αυτό του Άγη Δαμάσκου. Οι τρεις νεαροί άνδρες, ενωμένοι με τα αόρατα δεσμά μιας σατανικής φιλίας, θα πορευθούν στη ζωή με μοναδικό θεό τους το χρήμα. Κάπηλοι της ανθρωπιάς θα δράσουν παρασκηνιακά εις βάρος αθώων παιδικών ψυχών... Θα δράσουν σαν θύτες.
Μερικά χρόνια αργότερα η σατανική τριανδρία εξυφαίνει ένα νέο βάρβαρο και ανελέητο σχέδιο. Ενώ το ένα θύμα θα διαδέχεται το άλλο, ο οφθαλμός της Δίκης θα καραδοκεί αθέατος μα και αμείλικτος. Οι απαντήσεις στα μυριάδες «γιατί» είναι κρυμμένες στο βαθύ παρελθόν...
Ο γραπτός νόμος θα εκπροσωπηθεί από τον έμπειρο, αεικίνητο, γηραιό αστυνόμο Διονύσιο Δελόγκα. Ο άγραφος νόμος, όμως, από τον άνθρωπο που έχει τραβήξει τη σκανδάλη... Ποιος Νόμος θα... δικαιωθεί;.
Ένα συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ, βασισμένο σε πραγματικά περιστατικά που κόβουν την ανάσα!

Δυο λόγια για τον δημοσιογράφο – συγγραφέα Κυριάκο Κουζούμη

Ο Κυριάκος Κουζούμης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΝΤ1, στην κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ καθώς και στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Έγραφε στη στήλη του Πολιτισμού στην εφημερίδα Η Ελλάδα Αύριο καθώς και στο περιοδικό έντυπο Επίκαιρα. Σήμερα εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον ενώ παράλληλα γράφει σε ειδησεογραφικά sites. Από τις εκδόσεις Σαββάλας τα Σμαραγδένια Φυλακή και Όρκος Σιωπής, ενώ απ’ τις εκδόσεις Ωκεανός το Το Τελευταίο Χειροκρότημα.

Έκθεση εικόνων

Κυριάκος Κουζούμης, Ελένη Κεκροπούλου (εκδότρια του οίκου Ωκεανός)Κυριάκος ΚουζούμηςΚυριάκος Κουζούμης, Νάνσια ΚωσταράΠάνος Σόμπολος, Κυριάκος Κουζούμης, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Αρμένης