Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 11:47

Φθινοπωρινό Pillbox

Γράφτηκε από την 

Στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου, κάθε καλλιτέχνης... Στον πάγκο του!
Ρουφήξαμε τον ήλιο με λαχτάρα, κολυμπήσαμε, ξεκουραστήκαμε, έμπνευστήκαμε από τοπία, στιγμές και χαμόγελα και επιστρέφουμε ακόμα πιο δυναμικά!

Με φθινοπωρινή διάθεση, αλλάζουμε χρωματική παλέτα και μοτίβα, προτείνοντας ευφάνταστες χειροποίητες δημιουργίες κάθε λογής, σε τιμές ασυναγώνιστες!

Στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου, απο τις 15:00 έως τις 23:00, το PillBOX open market μας δίνει ραντεβού στο Kitchen Bar, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Μείνετε συντονισμένοι...!

Για πληροφορίες συμμετοχής στο open market ως εκθέτες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για θέματα επικοινωνίας/διαφήμισης, αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Eυτυχία Δασκαλοπούλου

Σπούδασα Αρχαιολογία-Ιστορία της Τέχνης στο Α.Π.Θ. και είμαι τριτοετής φοιτήτρια στην Α.Ε.Α.Θ. στο Πρόγραμμα Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων. Παράλληλα φοιτώ και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (MBA-Management). Από το 2009 ασχολούμαι ενεργά με τη σύνταξη κειμένων που αφορούν την Τέχνη και τον Πολιτισμό.