Τετάρτη, 06 Μαΐου 2009 17:40

H Τελική ευθεία του Athens Fringe Festival

Γράφτηκε από τον 
Αγαπητοί fringers,

Έχουμε πλέον μπει στην τελική ευθεία πριν την επίσημη έναρξη του Athens Fringe Festival στις 15 Ιουνίου. Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν στείλει ακόμα τις 2 φωτογραφίες μαζί με την αίτηση, να τις στείλουν άμεσα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς θα τις χρειαστούμε για την επίσημη παρουσίασή σας στις 19 Μαΐου στο ArtHouse.

Επίσης θα χρειαστούμε από εσάς κι ένα δελτίο τύπου σχετικό με τη δουλειά σας, τμήμα του οποίου θα συνοδεύσει την καταχώρησή σας στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ. Τέλος, περιμένουμε και τις τεχνικές προδιαγραφές της παράστασης ή του έργου σας για να δούμε πώς μπορούμε να σας παράσχουμε την καλύτερη δυνατή υποδομή, δεδομένων πάντα των περιορισμών που αναφέρονται στους όρους συμμετοχής.

Pocket Theatre Forum (9-14 Ιουνίου, ArtHouse): Λίγες διευκρινίσεις...
-Ο χρόνος στησίματος που θα έχει στην διάθεσή της η κάθε ομάδα δεν θα υπερβαίνει τα 15'.
-Η μέγιστη διάρκεια της κάθε παράστασης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 60'.
-Οι πρόβες θα ξεκινήσουν στις 25 Μαΐου στο ArtHouse. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον διακανονισμό του σχετικού προγράμματος.

Επίσημη παρουσίαση καλλιτεχνών, Τρίτη 19 Μαΐου, ArtHouse
Στις 19 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη, στις 9 το βράδυ, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των καλλιτεχνών του Athens Fringe Festival στο ArtHouse με τη μορφή slideshow για το οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες που θα μας έχετε στείλει εσείς. Αναμείνατε -όσοι δηλώσατε συμμετοχή- την επίσημή σας πρόσκληση.

Δια χειρός...
Η φωτογράφος και συνεργάτης του Athens Fringe Festival Άννα Παπάζογλου επιθυμεί να παρακολουθήσει πρόβες των θεατρικών, κουκλοθεατρικών και των ομάδων χορού για να φωτογραφήσει τα χέρια των καλλιτεχνών επί το έργον. Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν για να φτιαχτεί απ'την Άννα ένα collage σε δύο ή τρία τυπώματα. Το collage θα παρουσιαστεί στον προαύλιο χώρο της «Τεχνόπολις» τις τελευταίες δύο μέρες του Φεστιβάλ.
Οι καλλιτέχνες θα κληθούν ν'αναγνωρίσουν και οι επισκέπτες να ταυτοποιήσουν τα χέρια σημειώνοντας πάνω στο τύπωμα.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο project της Άννας παρακαλούνται να επικοινωνήσουν απευθείας με την ίδια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

PhotoRaid '09 και Rootless Root: Δύο ακόμα εκδηλώσεις στα πλαίσια του Fringe
Με την ευκαιρία, σας υπενθυμίζουμε και δύο εκδηλώσεις που επίκεινται, οι οποίες εντάσσονται στις προ-φεστιβαλικές μας δραστηριότητες:

Πρόκειται για το Photoraid, τον διαγωνισμό αναλογικής φωτογραφίας που διεξάγεται στο Μεταίχμιο, το σαββατοκύριακο 9-10 Μαίου (Πληροφορίες: www.diadrasi.org) και την παράσταση UNA, από την ομάδα Rootless Root 18-21 Μαίου στο θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου. (Πληροφορίες www.rootlessroot.com). Περισσότερα, στο επόμενο newsletter μας!

Γιώργος Δρακάκης

Σπούδασα Γραφικές Τέχνες και Προγραμματισμό εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα ενώ έκανα ένα πολύχρονο πέρασμα απο μουσικές σπουδές. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με βασικό αντικείμενο την  κατασκευή πρότυπων και απαιτητικών εφαρμογών για το διαδίκτυο. Έχω διδάξει τις αρχές Ψηφιακού Ραδιοφώνου σε Ιδιωτικό ΙΕΚ και ειμαι ο σχεδιαστής/προγραμματιστής όλων των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας Artspot.