Δευτέρα, 04 Μαΐου 2009 12:57

To Guru bar έκλεισε, έτσι απλά;

Γράφτηκε από τον 

Έσκασε σαν βόμβα η είδηση του οριστικού κλεισίματος του Guru Bar, ή μήπως όχι; Μόλις πριν μερικές εβδομάδες παρουσίασα έναν προβληματισμό μου για την περιοχή και την Jazz στην Αθήνα. Μια παράλληλη σκέψη βέβαια ήτανε πως καταφέρνει και επιβιώνει το Guru Bar κάτω από τέτοιες συνθήκες. Φαντάστηκα ότι μετά απο 12 χρόνια λειτουργίας τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν ποιο τραγικά απ' ότι είναι και ότι θα αντέξει. Έκανα λάθος.


Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού μετά από αρκετές καταγγελίες και νομικές διαμάχες με δημοτικούς παράγοντες όπως παραδέχεται σε συνέντευξή του στην LIFO, έκρινε ότι πλέον είναι αρκετά επικίνδυνο και ιδιαίτερα δύσκολο να διασκεδάζεις και έξω απο την πόρτα ο κόσμος να πεθαίνει ή να εμπορεύεται σάρκα.

Ο επίλογος ήταν παραπάνω από σύντομος, ούτε βαρελότα, ούτε ειδικά αφιερώματα, ούτε αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Γιώργος Δρακάκης

Σπούδασα Γραφικές Τέχνες και Προγραμματισμό εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα ενώ έκανα ένα πολύχρονο πέρασμα απο μουσικές σπουδές. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με βασικό αντικείμενο την  κατασκευή πρότυπων και απαιτητικών εφαρμογών για το διαδίκτυο. Έχω διδάξει τις αρχές Ψηφιακού Ραδιοφώνου σε Ιδιωτικό ΙΕΚ και ειμαι ο σχεδιαστής/προγραμματιστής όλων των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας Artspot.