Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012 13:15

Ψηφοφορία κοινού για το Διαγωνισμό "Ενιαία Ταυτότητα Αρχαιολογικών Χώρων και Μουσείων"

Γράφτηκε από την 
Ψήφισε την πρόταση που προτιμάς για την ενιαία εικόνα και ταυτότητα των Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Ιδεών «Ενιαία εικόνα και ταυτότητα για τα Μνημεία και Μουσεία της Ελλάδας», που διοργάνωσε το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, ξεκινά την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, η ψηφοφορία του κοινού μέσω Διαδικτύου.


Στην ιστοσελίδα ideas.culture.gr και στην επιλογή «ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ», το κοινό μπορεί να επιλέξει την καλύτερη πρόταση, ανάμεσα στο σύνολο των 49 έγκυρων προτάσεων που κατατέθηκαν και εξετάστηκαν από την Κριτική Επιτροπή.

Η Διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού, η οποία προβλέπεται στην Προκήρυξη, αφορά την απονομή ενός επαίνου των 1.000 €, επί των προτάσεων που πληρούν τους όρους της.

Η ψηφοφορία ξεκινά την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 π.μ. και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Διαγωνισμός Ιδεών «Ενιαία εικόνα και ταυτότητα για τα Μνημεία και Μουσεία της Ελλάδας», ολοκληρώθηκε στις 26 Ιανουαρίου και τα αποτελέσματα της Κριτικής Επιτροπής θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.


Έφη Φαρμάκη

Είμαι απόφοιτος των Δραματικών Σχολών «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας» του Γ.Κιμούλη και «Δήλος» της Δ.Χατούπη , καθώς και στο Studio Nama της Ελ.Σκότη. Ασχολούμαι με το χορό από πολύ μικρή ηλικία και έχω κάνει μαθήματα τραγουδιού, μουσικής και πολλά σεμινάρια υποκριτικής και χορού με σπουδαίους δασκάλους. Εργάζομαι ως ηθοποιός-χορεύτρια, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσα το τμήμα «Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών» της ΑΣΟΕΕ.