Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011 20:40

Η Amy Winehouse πέθανε σε ηλικία 27 ετών

Γράφτηκε από τον 

Η βραβευμένη με Grammy Amy Winehouse βρέθηκε σήμερα νεκρή στο διαμέρισμα της στο Λονδίνο και οι ενδείξεις σύμφωνα με το Skynews δείχνουν ότι ο θάνατος της ήταν αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης ουσιών , αν και η Αστυνομία θεωρεί ακόμα τα αίτια του θανάτου αδιευκρίνιστα.

Η Amy Winehouse πάλευε καιρό με τον εθισμό της αλλά ποτέ δεν έδειξε να καταφέρνει να τον ξεπερνά. Θυμόμαστε ακόμα την απεγνωσμένη έκκληση της μητέρας της τον περασμένο Μάιο - για πολλοστή φορά βρέθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης - που παρακάλεσε το κοινό να μην αγοράζει την μουσική της μέχρι να απεξαρτηθεί! Μάλιστα ένα από τα πιο μακάβρια συμβάντα του διαδικτύου ήταν η ανάρτηση της ιστοσελίδας http://www.whenwillamywinehousedie.com, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ καλούσε το κοινό να στοιχηματίσει την ημέρα που η τραγουδίστρια τελικά θα πεθαινε από τις εξαρτήσεις της.

Θυμίζουμε ότι μετά την πολύ κακή εμφάνισή της στην Σερβία στις 18 Ιουνίου, η Amy Winehouse ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Κωνσταντινούπολη (20 Ιουνίου) και την Αθήνα (22 Ιουνίου) και στην συνέχεια όλη την περιοδεία της.

Η ?κατάρα? των 27 ετών καλά κρατεί, με την Amy Winehouse να συμπληρώνει την λίστα των Jimmy Hendrix, Brian Jones(Rolling Stones), Jim Morrison, Janis Joplin και Kurt Cobain.

 

R.I.P.

 

Γιώργος Δρακάκης

Σπούδασα Γραφικές Τέχνες και Προγραμματισμό εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα ενώ έκανα ένα πολύχρονο πέρασμα απο μουσικές σπουδές. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με βασικό αντικείμενο την  κατασκευή πρότυπων και απαιτητικών εφαρμογών για το διαδίκτυο. Έχω διδάξει τις αρχές Ψηφιακού Ραδιοφώνου σε Ιδιωτικό ΙΕΚ και ειμαι ο σχεδιαστής/προγραμματιστής όλων των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας Artspot.