Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 09:16

Διαγωνισμός Καλύτερης Θεατρικής Ομάδας 2014 (Προθεσμία έως 31/1/14)

Το Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού και η K-Events, διοργανώνουν διαγωνισμό καλύτερης θεατρικής ομάδας για το 2014.

 

Στα πλαίσια της ανάδειξης νέων παραστάσεων από θεατρικές ομάδες, ο Λύχνος Τέχνης & ΠολιτΘΕΑΤΡΟ ΛΥΧΝΟΣισμού και η εταιρεία παραγωγής K-Events αναζητούν τις καλύτερες θεατρικές ομάδες που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα κερδίσουν αποκλειστική συνεργασία με τους διοργανωτές.
Αναλυτικότερα, στη νικήτρια ομάδα ως έπαθλο, θα της παραχωρηθεί δωρεάν ο χώρος για συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων. Θα καλυφθούν τα έξοδα παραγωγής της παράστασης και θα λαμβάνει την πλήρη καλλιτεχνική επιμέλεια αυτής από έμπειρους και καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου, καθώς επίσης θα υπογράψει συμβόλαιο με προνομιακούς όρους με το θέατρο.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει τρεις ημέρες και συγκεκριμένα από 17 έως και 19 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού στο Γκάζι (Χαλκιδικής 83 & Ιερά Οδός 59), όπου οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν μέρος ή ολόκληρη την παράσταση τους και θα αξιολογηθούν από επιτροπή του χώρου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με περιγραφή της παράστασης (έργο, συγγραφέας, σκηνοθεσία αλλά και ένα σύντομο βιογραφικό της ομάδας μαζί με φωτογραφικό υλικό και βίντεο αν υπάρχει).

Για το διαγωνισμό θα επιλεγούν οι πιο ενδιαφέρουσες συμμετοχές και κάθε μία απ' αυτές θα κληθεί να παρουσιάσει το έργο της μέσα στις ημερομηνίες, κατόπιν συνεννόησης.

Οι αιτήσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μέχρι 31/1/2014.

Για πληροφορίες τηλ. επικοινωνίας: 211-0121686